Şer güçlerin hiç şakası yok! Seferberlik zamanıdır.
Uzun yıllardan beri Ülkemizin tabii zenginliklerine, stratejik yapısına ve coğrafî güzelliklerine ağız şapırdatan Tüm Dış ŞER güçlerin, ülkemiz adına sinsi tuzakları açık seçik görülmeye başladığından, dış siyaset uzmanlarının görüşleri çok önem kazanır oldu.
Konu Vatan, Bayrak ve Millet olduğu için; kendimi, bu uzmanların tespitlerini, ‘saygıdeğer okuyucularıma, saygı ve muhabbetlerimle takdim etmeye’ mecbur hissediyorum.
(Sn. Mustafa Güldağı’nın yazısı: “PARTİ KAVGALARINI BIRAKIN. Dava partiler üstüdür.”)
?Unutmayın kazanılması gereken seçim değil, savaş var. ?Yenilmesi gereken parti değil sistem var. Halkımız; parti kavgasına yönlendirilip pasifize ediliyor.
- ABD ve İsrail Türkiye'yi çembere alıyor.
ABD, Türkiye'yi ŞER emellerine karşı tehdit saydığı için; Türkiye'de lider, otorite ve yönetim boşluğu oluşturulmasını istiyor ve bekliyor. Yıllardan beri Yunan adaları ve Trakya sınırına kadar vd. üsler kurdu.
2) 2025'e kadar parçalanacak 25 ülkeden biri de Türkiye idi. 2013'ten Sonra ilk hedef olarak, oluşturulacak bir otorite boşluğu ile Türkiye işgale açık hale getirilip, en az üçe bölünme plânı uygulanacaktı. FETÖ, otorite boşluğu oluşturmakla görevlendirildi.
3) Ve ‘bölme mesajını’ verdiler. New York Times Gazetesi 2016 yılında ABD Başkanı Wilson'un 100 yıl önce çizdiği Türkiye'yi üçe bölen haritayı tekrar yayınladı. Times Gazetesi ABD derin devletine bağlı.
4) Haritanın paylaşıldığı 2016 yılı 15 Temmuz Darbesinin yılı. Bu tesadüf değil. Haritaya göre Marmara, İstanbul ve İzmir'i de içine alan bölge Uluslararası Constantinopolitan Devleti, Doğu Anadolu’da Ermenistan, Güneydoğu Anadolu’da Kürdistan, orta bölge Türkiye diye bölünmüş.
5) Geçtiğimiz yıllarda CHP İzmir belediye başkanı Tunç Soyer, İzmir'in kendi bayrağı ve parasının ayrı olması gerektiğini söyledi. Wilson haritasında İzmir ayrı bir devlete bağlı olarak görünüyor. Tunç Soyer'in de Wilson gibi bir mason olduğunu bilmeyen yok. Soyer'in konuşması tesadüf değil.
6) ABD derin devletine çalışan Henry Kissenger:
"Kıyamet Savaşı olacak, Ortadoğu'daki dengeler tamamen değişecek. 7 ülke işgal edilip Büyük İsrail Devleti kurulacak. Bu 7 ülkeden biri kesinlikle Türkiye olacak" demişti. Türkiye'yi işgal edip stratejik bölmeyi yapacaklar.
7) FETÖ darbe girişimini organize eden sözde “yurtta sulh konseyi” üyesi eski Tuğamiral Sinan Sürer’in odasında ele geçirilen dokümanlarda, Türkiye’yi iç savaşa sürükleyecek ve bölünmesine neden olacak plan tespit edildi. FETÖ bu kirli kurguya hizmet ediyordu. (Sözde)Hizmet hareketi (!)…
8) Plânları şöyleydi: Deniz Kuvvetlerini FETÖ ile ele geçir. Akdeniz'i operasyon yapamayacak hale getir. 15 Temmuz darbesiyle de Türkiye'yi pasifize et. Akdeniz, Suriye, Afrika, Ortadoğu'da Türkiye'siz paylaşım yap, harita çiz.
Türk halkının kararlı dayanışmasıyla, tüm planları bozuldu.
9) Türkiye neden bölünecek.Güneydoğu petrol denizi. Uzaydan tespit edildi. Çökecekler! Kapadokya'ya kadar Büyük İsrail toprağı. Bölünmeden çökemezler.Bölgede güçlü devlet ve otorite istenmiyor. Irak, Suriye, Libya, Türkiye, İran vb. gibi. Bölünüp minimalize edilecek.
10) 2016'dan sonra ABD, Yunanistan'ın kuzeyinden güneyine kadar askeri olarak yerleşmeyi hızlandırdı. Silah ve savaş mühimmatı yığdı. Ve hala yığmaya da devam ediyor. Tam bu arada dünyanın gözü önünde Yunan vekil 2020'de Türkiye bayrağını yırttı. Mesaj net. Türkiye'yi böleceğiz!..
11) Kritik bir 10 yıl başladı. Saldırılar artacak. Türkiye TSK ve MİT'i FETÖ vs’den temizleyip, milli silahlarla modernize ederek savunma için hazır hale getirdi. ABD ve İsrail, TSK ve MİT'i hedef tahtasına oturttu. FETÖ'NÜN temizlenmesiyle, TSK ve MİT'i kaybettiler. Almak için sinsice gayretteler.
12) Birlik ve dayanışma şart! Türkiye'de iç savaş çıkarıp otorite boşluğu planlıyorlar. Futbol, parti, ideoloji, ekonomi gibi birçok konu kaşınarak, kontrollü kaos oluşturulacak. Darbe ve iç savaşın anahtar kelimeleri “demokrasi ve ÖZGÜRLÜK”.
13) Herkes uyanık olmalı.Parti kavgaları arttığı an, ajanlar Türkiye'ye damlar.Muhalefet bu görevi, bir bedel karşılığı üstlenmiş görülüyor. İç savaşı körüklüyorlar. Dava partiler üstüdür. Unutmayın kazanılması gereken seçim değil, savaş var.
14) Türkiye, 20 küsur seneden beri, muhalefete rağmen Füze, İHA-SİHA, Kaan vs. tümüyle, kukla piyonları etkisiz hale getirdi. Ayasofya ile stratejik mesaj verdi. İdeolojik düşünmeyin. Tarihin en büyük tehdidiyle karşı karşıyayız… (Mustafa Güldağı)
Evet dostlar, M.Güldağı’nın tespitleriyle, genel manzara aynen böyle.
Artık birlik, dayanışma ve seferberlik zamanıdır, işin HİÇ şakası yok!..


































Facebook Yorum
Yorum Yazın