Kampüste fuhşa teşvik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kampüste fuhşa teşvik
Mersin Büyükşehir Belediyesi büyük bir rezalete imza attı. Belediye tarafından Mersin Üniversitesi kampüsünde “Güvenli cinsellik” adı altında prezervatif dağıtılarak gençler alenen fuhşa teşvik edildi.

CHP’li belediyelerin skandallarına her gün bir yenisi eklenirken Mersin’den 'bu kadar da olmaz dedirten' görüntüler geldi.

1 Aralık Dünya AIDS Günü münasebetiyle Mersin Büyükşehir Belediyesi; Mersin Üniversitesi, Dünya Nüfus Fonu, Türkiye Aile Planlaması Vakfı, Sağlık Bakanlığı ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte HİV/AİDS’te Tanı ve Doğru Bilgilendirme Çalıştayı düzenledi.

Öğrencileri alenen fuhşa teşvik ettiler!

CHP’li belediye çalıştay kapsamında 'güvenli cinsellik' adı altında Mersin Ünivertitesi kampüsünde 'prezervatif' dağıttı.

Yazılı ve görsel medya aracılığıyla özellikle genç nesil ahlaksızlığa teşvik edilerek fuhuş ve evlilik dışı ilişkiler normalleştirilmeye çalışılırken, CHP’li belediye de üniversite kampüsünde gençlere 'prezervatif' dağıtarak küresel çapta işletilen toplum ahlakını bozma planına çanak tuttu.

Vatandaşlardan büyük tepki!

Öte yandan dağıtımın yapıldığı esnada Mersin Üniversitesi Ülkü Ocakları Teşkilatı’ndan olduğu iddia edilen grup skandala tepki gösterdi. Olayın büyümemesi için üniversite güvenlik görevlilerin grubu uzaklaştırdığı ifade edildi. 

Gençleri alenen fuhşa ve zina yapmaya teşvik eden CHP’li belediyenin bu skandalı sosyal medyada da büyük tepki çekti. Vatandaşlar, “Mersin Üniversitesi içinde Cumhuriyet Meydanı’nda prezervatif dağıtımından görüntüler Mersinimize yakışmıyor. Üniversitenin ilim irfan yuvası olması gerekirken kampüslerde böylesi görüntüleri görünce insan üzülüyor. Vay ki ne vay. Yazık.” yorumunda bulundu.

 

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmir 58 Hafızıyla TaçlandıÖnceki Haber

İzmir 58 Hafızıyla Taçlandı

Diyanet 13.12.2019 Tarihli Cuma HutbesiSonraki Haber

Diyanet 13.12.2019 Tarihli Cuma Hutbesi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!