AÖF\'den öğrencilere sevindiren haber! AÖF kayıt yenileme süreleri uzatıldı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
​DİYANET HABER- AÖF\'den 1,5 milyon öğrenciyi sevindiren haber geldi! 13 Şubat tarihinde başlayan AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri 27 Şubat tarihine kadar uzatıldı. Yapılan açıklamada Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2016-2017 Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemlerinin 26 Şubat 2017 Pazar günü saat 22.59’a kadar uzatıldığı bildirildi.

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr:AÖF'den 1,5 milyon öğrenciyi sevindiren haber geldi! 13 Şubat tarihinde başlayan AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri 27 Şubat tarihine kadar uzatıldı. Yapılan açıklamada Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2016-2017 Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemlerinin 26 Şubat 2017 Pazar günü saat 22.59’a kadar uzatıldığı bildirildi.

AÖF kayıt yenileme süresi uzatıldı. AÖF kayıt yenileme işlemleri 26 Şubat Pazar günü saat 22:59'a kadar yapılabilecek. 1,5 milyona yakın öğrenciyi yakından ilgilendiren AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri bilindiği üzere 13 Şubat tarihinde başlamıştı. Adaylar AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemlerini Anadolu Üniversitesi resmi sitesi üzerinden gerçekleştirebiliyor. Öte yandan adaylar AÖF bahar dönemi harç ücretlerini Ziraat Bankasına yatırabilecekler.

24 Şubat 2017 günü saat 23.30'a kadar belirlenen açıköğretim kayıt yenileme süresi bugün itibariyla 26 Şubat Pazar gününe kadar uzatıldı.

AÖF VİZE SINAV TARİHLERİ ERTELENDİ!

AÖF bahar dönemi vize sınavları Referandum tarihinin netleşmesinin ardından ileri bir tarihe ertelendi. 15-16 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan AÖF vize sınavları, Refarandum tarihinin 16 Nisan olarak belirlenmesinin ardından 29-30 Nisan tarihlerine ertelendi. 

AÖF BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi final sınavının sonuçlarının açıklanması ile birlikte AÖF Bahar dönemi için geri sayım başladı. Fakülte tarafından yapılan ders ataması sonucu, atanmayan dersi kalan ve bu dersleri alması halinde mezun olabilecek durumdaki öğrencilerin 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders ekle işlemi yapmaları gerekmektedir.

Ödeme bilgileri ders ekle-sil ekranında veya bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacaktır. Ders ekle-sil işlemini yapan öğrenciler 2016-2017 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Öğretim Gideri ve Öğrenim Ücreti/Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil bankacılık veya İnternet bankacılığından gerçekleştirebilirler.  

Öğrenciler ödeme yaptıktan sonra aldıkları belgenin, 2016-2017 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Öğretim Gideri ve Öğrenim Ücreti/Öğrenci Katkı Payı ödemesine ait olup olmadığını mutlaka kontrol etmelidirler. 2016-2017 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Kayıt Yenileme bedelini ödemeyip sadece geçmiş dönem borç/borçlarını ödeyen öğrencilerin 2016-2017 Öğretim Yılı Bahar Döneminde kaydı yenilenmez.

24 Şubat 2017 tarihinden sonra mazeret kabul edilmeyecek ve Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemi yapılmayacaktır. Bahar Dönemi kayıt yenileme süresi kesinlikle uzatılmayacaktır. Belirtilen tarihler arasında her ne sebeple olursa olsun, Öğretim Gideri ve Öğrenim Ücreti/Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yapmayan öğrenciler, 2016-2017 Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt yenileme hakkını kaybederler.

Kaynak: Milliyet

Diyanetliler Platformu

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2017 Hac Kuraları ÇekildiÖnceki Haber

2017 Hac Kuraları Çekildi

Haşlanmış yumurtada gri halka varsa...Sonraki Haber

Haşlanmış yumurtada gri halka varsa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!