Bu nasıl doktor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
DİYANET HABER- Yalova Özel Atakent Hastanesi’nin Acil Polikliniği’nde görevli doktor Abuzer Meral’in İslam düşmanı bir küfürbaz olduğu ortaya çıktı. Sosyal medya hesabı üzerinden sürekli İslam’a ve Müslümanlara buğz ettiği belirlenen doktor Abuzer Meral’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da ağır hakaret ve küfürler yönelttiği tespit edildi.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr: 

Yalova’nın gözde hastaneleri arasında yer alan Özel Atakent Hastanesi’nin Acil Polikliniği’nde görevli doktor Abuzer Meral’in sosyal medya hesabında İslam’a ve Müslümanlara yönelik çirkin paylaşımlar yaptığı tespit edildi. Hemen her paylaşımında hakaret yer alan doktor Abuzer Meral’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da küfürler savurduğu belirlendi. Hastane yetkilileri ise konuya ilişkin inceleme başlatılacağını bildirdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A KÜFÜR YAĞDIRAN DOKTOR!

Edinilen bilgilere göre Yalova’nın yanı sıra çevre illerden de vatandaşların da rağbet ettiği Özel Atakent Hastanesi’nde sıhhatini yitiren hastaların bünyelerini emanet ettiği doktor Abuzer Meral, Acil Polikliniği’nde görev yapıyor. Uzun süredir hastanenin doktor kadrosunda yer alan Abuzer Meral koyu bir İslam ve Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanı. Sosyal medya adresi Facebook’taki hesabında bu kinini kusan Meral’in, yaptığı bir paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’nin kredi notunu düşüren Moody’s’e yönelik eleştirilerinin yer aldığı bir videoyu paylaşarak “Şimdi adama ‘o seviyeye kadar cebine paramı koydun da notunu yükseltiler’ demezler mi? Finans ekonomi çevreleri g.tleri ile gülüyordur bu açıklamaya. Madara olmak böyle bir şey işte...” dediği görülüyor. Cumhurbaşkanı’na hakaret suçunu işlemenin yanı sıra açıkça küfür savuran Atakent Hastanesi doktoru Abuzer Meral, bir diğer paylaşımında ise şu sözleri kullanıyor: “Evet bende özgürlükçü bir sosyalist olarak Erdoğan’ın karanlık Cumhuriyetine karşı Atatürk’ün aydınlık Cumhuriyetinin yanındayım.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz gün vatandaşlara yaptığı döviz bozdurma çağrısı üzerine dolarını bozdurup TL yapanlara ücretsiz hizmet veren esnafları da hedef alan Meral, “Bugün günün kelimesi cehalet. Cehaletten beslenenler cahilleri böyle sömürürler işte. Vatandaşı dolar bozdurmaya çağıran din tüccarları dolarlarını bozdurmuşmudur acep? (…) Eyy cahil sürüleri, afyonlanmış beyinlerinizden ve cahil cesaretinizden hiçbir şeyin farkında değilsiniz. Ama her b*ku bildiginizi sanıyorsunuz. Yok AB çöküyormuş yok islam birliğiymiş Faso fiso... (…) Her Allahın günü dünyaya kafa tutan, ayar çeken reisiniz ile bu ülkenin sonu karanlıktır.” sözlerini kullanıyor.

AK PARTİ SEÇMENİNE ‘CAHİL’ DİYOR

Doktor Abuzer Meral “cahil” mottolu söylemini AK Parti’ye de yönelttiği bir paylaşımında, “AKP toplumu geri götürmedi, geri olan toplumu meşrulaştırdı. Cahiller yine çoktu ama cüretkar değildi. AKP cehaleti yüceltti. – Yaşanan durum budur. Cahil cesareti ülkeyi teslim almış durumda.” diyor.

İSLAM’A VE MÜSLÜMANLARA SÖVÜYOR

İslam düşmanlığını yansıttığı Facebook’ta Müslümanlara saldıran Meral, Irak’taki alkol yasağı ile ilgili düzenlemeyi eleştirerek, “İç savaş ve bölünme tehlikesi içinde bir ülke neden böyle bir şey yapar? Neden tabiî ki gericiliğin, İslam’ın hegemonya gücü. İslamcı tabanı memnun etmek icin atılmış bir adım. İŞİD'in yaptığını yapmak zorunda kalıyorlar. Ben bir Iraklı olsam iki dakika durmam sonsuz karanlığa gömülmüş o coğrafyada.” ifadelerini kullanıyor. Yazmaya dahi utandığımız bir paylaşımında ise Meral Müslümanlara öfkesini şöyle kusuyor, “Vayyy a*! Bu dincilerden öğreneceğimiz çok şey var. Adamlarda ne fantezi dünyası var be. Titreşimli p***s yüzüğüde ne ola ki? Bir doktor olarak ilk defa duydum. Ne işe yarıyor acaba?” Türkiye’yi aşağılamaktan da geri durmayan doktor Abuzer Meral 20 Ekim’de, “Yurt dışında bu ülkenin özlenecek tek şeyi taharet musluğudur. Kutlarım Türkiye’yi büyük icat!” demiş.

HASTANE YÖNETİMİ: SORUŞTURMA BAŞLATIYORUZ

Acil Polikliniği doktoru Abuzer Meral’in sosyal medyadaki çirkin ve seviyesiz üslubu üzerine ulaştığımız Özel Atakent Hastanesi yetkilileri Meral hakkında inceleme başlatılacağını bildirdiler. Abuzer Meral’in paylaşımlarının kabul edilemez olduğunu kaydeden yetkililer, konunun takipçisi olacaklarını kaydettiler.

FARUK ARSLAN-YENİ AKİT

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gönül gözüyle hafız oldularÖnceki Haber

Gönül gözüyle hafız oldular

İngiltere\'de Peçe Yasağı Oylaması YapılıyorSonraki Haber

İngiltere\'de Peçe Yasağı Oylaması Yapıl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!