Din Görevlileri Bayram İkramiyesi İstiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Din Görevlileri Bayram İkramiyesi İstiyor
Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Ramazan aylarında ve kurban bayramlarında Diyanet çalışanlarına Bayram ikramiyesi verilmesini talep ettiklerini bildirdi.

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Ramazan aylarında ve kurban bayramlarında Diyanet çalışanlarına Bayram ikramiyesi verilmesini talep ettiklerini bildirdi.

Emeklilere bayram ikramiyesi ile ilgili Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal yazılı açıklama yaptı. Ünal açıklamasında; “Hükümetin, emeklilere Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramında 1.000'er TL tutarında bayram ikramiyesi ödenmesi ile ilgili düzenlemesi Sendikamız Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak yıllardır talep ettiğimiz bir talepti. Bunu geç kalmış bir uygulama olarak görmekle birlikte desteklediğimizi belirtiyoruz” dedi.

Emeklilere verilen ikramiyenin bütün kamu çalışanlarına da verilmesini istediklerini belirten Ünal, “2 milyon 600 bin kamu çalışanı da Hükümetten kendilerine ikramiye verileceği haberini beklemektedir. Özellikle Sendikamızın yıllardır Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü çalışanları için istediği bayram ikramiyesi verilmesinin bir an önce yürürlüğe konulmasını beklemekteyiz” dedi.

Dini Haberlerin haberine göre Ünal açıklamasında; “Huzurlu, mutlu ve insan onuruna yaraşır bir hayat, nimette de külfette de adalet, büyümeden pay, adil bir gelir dağılımı, ailesinin insanca yaşamasına yetecek düzeyde ücret alan kamu çalışanı görmek istiyoruz. Şeffaf ve adil bir yönetim, baskılardan kurtulmuş, çalışma barışını sağlamış, yönetime katılma hakkı olan çalışanlar görmek istiyoruz. Geleceğe güvenle bakan, birbirine saygılı, müreffeh, muasır medeniyet seviyesinin de üzerine çıkmış bir toplum istiyoruz.” Dedi.

Ünal açıklamasını şöyle sürdürdü; “4/B statüsünde çalışanların, Vekil İmam-Hatip, Müezzin-Kayyımların ve Fahri Öğreticilerin kadroya geçirilmesi için bir an önce kanuni düzenleme yapılmasını beklemekteyiz.”

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2018 MBSTS Sonuçları AçıklandıÖnceki Haber

2018 MBSTS Sonuçları Açıklandı

Diyanet 04.05.2018 Tarihli Cuma HutbesiSonraki Haber

Diyanet 04.05.2018 Tarihli Cuma Hutbesi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!