Diyanet, İngilizce ve Arapça olarak sosyal medyada…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
Diyanet İşleri Başkanlığı, farklı dillerde de sosyal medya hesapları açtı. Dünyanın pek çok noktasına hizmet götüren Diyanet İşleri Başkanlığı, yurtdışındaki vatandaşlara ve tüm İslam dünyasına daha iyi hizmet sunabilmek için artık sosyal medyada İngilizce ve Arapça olarak da yayın yapacak.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr:  Diyanet İşleri Başkanlığı, farklı dillerde de sosyal medya hesapları açtı. Dünyanın pek çok noktasına hizmet götüren Diyanet İşleri Başkanlığı, yurtdışındaki vatandaşlara ve tüm İslam dünyasına daha iyi hizmet sunabilmek için artık sosyal medyada İngilizce ve Arapça olarak da yayın yapacak.

7 kıtadan 100’ü aşkın ülkeye hizmet götüren Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye’nin İslam düşünce geleneğindeki zenginliğini, din hizmetleri alanındaki tecrübesini İslam dünyasıyla paylaşmak için yeni bir mecrada yayın yapmaya başladı. Diyanet işleri Başkanlığı ile ilgili tüm haberler bundan böyle İngilizce ve Arapça olarak Twiter ve Facebook’tan yayınlanacak.  

Diyanet İşleri Başkanlığı, resmi Twiter hesabı olan @diyanetbasin'ın yanı sıra @diyanet_ar ve @diyanet_en hesaplarından da İngilizce ve Arapça paylaşımlar yapacak. Öte yandan Facebook’tan diyanetenglish ve diyanetarabic kullanıcı adıyla hesap açan Diyanet, artık Facebook’tan da  paylaşımlar yapacak.

6 dilde yayın…

Diyanet İşleri Başkanlığı web sitesinden hali hazırda İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Rusça ve Arapça dillerinde haberler yayınlanıyor. Buna ek olarak sosyal medyada da İngilizce ve Arapça yayına başlayan Diyanet, önümüzdeki günlerde farklı dillerde yayınlarına devam edecek.

Sosyal medyada Diyanet’i takip etmek isteyenler;

www.twitter.com/diyanetbasin

www.twitter.com/diyanet_en

www.twitter.com/diyanet_ar

www.facebook.com/diyanetbasin

www.facebook.com/diyanetenglish

www.facebook.com/diyanetarabic

www.youtube.com/diyanetbasin hesaplarından ulaşabilecek.

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
550 Sözleşmeli İmam Hatip Alımı ve Tercih DuyurusuÖnceki Haber

550 Sözleşmeli İmam Hatip Alımı ve Terci...

Nusaybin Bolvadin\'in, Bolvadin Nusaybin\'in kardeşi olmaya devam edecektirSonraki Haber

Nusaybin Bolvadin\'in, Bolvadin Nusaybin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!