Diyanet\'i Yıratmak için Her Yol Deneniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
Sözcü gazetesi Diyanet\'i yıpratmak için elinden gelen gayreti gösteriyor. 2 yıl önce Milliyet gazetesinde çıkan Mithat Yurdakul imzalı haberi manşete taşıdı.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Sol kanat gazeteleri ve özellikle Sözcü gazetesi Diyanet'i yıpratmak için bütün yolları deniyorlar. Son olarak 2 yıl önce Milliyet gazetesinde çıkan Mithat Yurdakul imzalı haberi manşete taşıdı.

Kasıtlı bir şekilde yalan haberlerle Diyanet'e yönelik algı operasyonu yaparak yıpratma politikası izleyen Sözcü gazetesi 2014 yılında Milliyet Gazetesinde “Dinden çıkanı vurun içki içeni öldürün!” başlıklı haberi sanki yeni bir haber gibi ısıtıp yayına verdiler.

İŞTE O HABER;

Müftülüğün internet sitesinde ‘dinini değiştirenin boynunu vurun’, ‘zina yapan cariyeleri sopalayın,’ gibi çok tartışılacak yorumlara yer verildi...

Kocaeli Müftülüğü’nün internet sitesinde yayımlanan hadisler tartışma yarattı.

Sözcü Gazetesi'nin Manşete taşıdığı, Milliyet'in Ocak 2014 tarihli haberi

2014 Tarihli MİTHAT YURDAKUL İmzalı Haber:

Dinden çıkanı vurun içki içeni öldürün!

Müftülüğün internet sitesinde ‘dinini değiştirenin boynunu vurun’, ‘zina yapan cariyeleri sopalayın,’ gibi çok tartışılacak yorumlara yer verildi...

Kocaeli Müftülüğü’nün internet sitesinde yayımlanan hadisler tartışma yarattı. Sitenin “kütübü sitte” bölümünde, çeşitli kişilerden aktarılmış hadislere yer verildi. Sitede din değiştirenler için önemli bir uyarıda bulunularak, “Zeyd İbnu Eslem anlatıyor:

‘Resûlullah buyurdular ki: Dinini değiştirenin boynunu vurun” ifadesine yer verildi.
 Sitede, dinden çıkma cezasının sadece İslam’dan başka dine geçenler için geçerli olduğu vurgulandı.

Yahudi diyene 20 sopa
Sitede, “Yahudi” hitabını kullananlara verilecek cezalarla ilgili aktarmalara da yer verilerek, “İbnu Abbas anlatıyor: “Resûlullah buyurdular ki, bir insan diğer bir insana, ‘Ey Yahudi’ diye hitab edecek olursa ona 20 sopa vurun” denildi.
Sitede cariyelerle ilgili de bir kıssaya yer verilerek, “Cariye zina ederse sopalayın, yine zina yaparsa yine sopalayın, yine zina yaparsa yine sopalayın, yine zina yaparsa yine sopalayın, sonra onu, (bu halini belirterek) bir örgü (ip) bedeliyle de olsa satın” denildi.
Sitede içki içmenin “ağır cezası” da şöyle anlatıldı:
“İbnu Ömer anlatıyor: Resûlullah buyurdular ki: Kim ısrarla içki içerse dördüncü sefere kadar kamçılayın, sonra devam ederse öldürün.”

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

 

 

 
 
 
 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Havalimanı\'nda Çalışan Müslümanlar İşten AtıldıÖnceki Haber

Havalimanı\'nda Çalışan Müslümanlar İşte...

Bir Yalan Haber\'de Bizim Kocaeli\'deSonraki Haber

Bir Yalan Haber\'de Bizim Kocaeli\'de

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!