Gülenizmin teslim alamadığı iki lider, Yazıcıoğlu ve Erbakan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
Hakkı Öznur, Vahdet’e açıklamalarda bulundu. Öznur, “Gülenizmin teslim alamadığı iki lider şehit liderimiz Muhsin Başkan ve rahmetli Erbakan Hoca’dır” dedi.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr: 

BBP YiK BAŞKANI ARAŞTIRMACI-YAZAR HAKKI ÖZNUR:

15 Temmuz’da darbe yapmaya teşebbüs eden FETÖ/PDY hakkında BBP Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı araştırmacı-yazar Hakkı Öznur, Vahdet’e açıklamalarda bulundu. Öznur, “Gülenizmin teslim alamadığı iki lider şehit liderimiz Muhsin Başkan ve rahmetli Erbakan Hoca’dır” dedi.

İKİSİ DE MESAFELİ DURDULAR

Şehit BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve Milli Görüş hareketinin lideri merhum Necmettin Erbakan’ın Gülenizme hep karşı çıktığını belirten Öznur, “Bu derin yapıya her ikisi de hep mesafeli durdular. Gülen hareketi de hiçbir zaman BBP ve Erbakan hareketine destek vermedi. Gülen hareketi malum siyasetçilere hep yakın olmuşlar, onlarla beraber hareket etmişler ve söz konusu siyasetçilerin döneminde devlet içinde çok kilit noktaları ele geçirmiş, güç zehirlenmesi yaşamışlardır” diye konuştu.

MUHSİN BAŞKAN UYARMIŞTI

Hakkı Öznur şöyle devam etti: Şehit liderimiz Muhsin Başkan her zaman Gülen hareketi vb. cemaat yapılanmalarının devlet içinde devlet olmalarına, devleti ele geçirecek, devleti fethetmeye yönelik, kadrolaşmalarına karşı çıkmıştır. Şehit liderimiz Cemaatlerin siyasallaşmasına, iktidarlarla çıkar ilişkisine girmelerini doğru bulmamış ve hep onları uyarmıştır. Şehit liderimiz her zaman şunu söyledi: ‘Devletin bekası, milletin geleceği liyakatten geçer. Liyakati olmayan insanları, Devlet kadrolarına yerleştirirseniz ülkede kaos doğar, demokrasi dışı arayışlar meydana gelir. Devlet içinde kendilerini devlet olarak gören suç örgütleri paralel çeteler çıkar. Cemaat/ cemaatlerin bekası değil, devletin bekası önemlidir.’ Bugün gelinen nokta bunun ispatıdır.

PROJE SUBAYLAR BAŞROLDE

“Bu hain darbenin arkasında kesinlikle ABD/ NATO, uluslararası güçler vardır” diyen Öznur, “Birçok cemaat mensubu da, her biri ‘proje subay’ olan askerlerde bu hain darbe teşebbüsünün içinde yer almıştır. Bu kalkışma bir koalisyondur. Cemaat mensupları ile birlikte birçok yapıların da içinde yer aldığı bir gerçektir. Bu darbe girişiminin içinde laikçi/ulusalcı subaylar, makam, mevki, ikbal peşinde koşan sistemin ürettiği subaylar ve değişik gruplarında var olduğu bir gerçektir. Darbeci çetelerin üç değişik gruptan oluştuğu kamuoyunda dile getirilmektedir” ifadelerini kullandı.

IŞIK EVLERDE MANKURTLAR YETİŞTİ

Hakkı Öznur son olarak şunları söyledi: Cemaat ‘Işık insanlar’ yetiştiriyoruz derken darbeci/ cuntacı proje elemanlar yetiştirmiştir. 40 yılın hikayesi darbecilik, cuntacılık, millete ve devlete ihanet girişiminde, büyük oyunu kuranların kirli emellerinde piyon olmak olmamalıydı. Gülenistlerin Işık evlerinde özgür bireyler değil, iradesini Gülen’e teslim etmiş, Gülenistler yetiştirilmiştir. ‘Siz geleceği inşa edecek olan mehdinin askerlerisiniz’ diyerek, beyinleri yıkanan gençler maalesef mankurt üreten Gülenizmin askerleri olmuştur. Siyasete bulaşan cemaat yapıları geçmişten günümüze büyük itibar kaybetmiştir, kaybetmeye de devam etmekteler. Cemaatler sivil alana çekilmelidir, kamusal alana kesinlikle sokulmamalıdır.

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sözleşmeli öğretmen atamaları için başvurular başlıyorÖnceki Haber

Sözleşmeli öğretmen atamaları için başvu...

Kutsal topraklara hac yolculuğu başladı…Sonraki Haber

Kutsal topraklara hac yolculuğu başladı…

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!