Kamu görevlilerine cuma namazı sorunu çözülmeli

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’ya seslenen ÖĞ-DER Genel Başkanı Hamdi Sürücü, eğitim sorunlarının ötelenmeden bir an önce çözüme kavuşturulmasını beklediklerini kaydetti.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’ya seslenen brazzers izle ÖĞ-DER Genel Başkanı Hamdi Sürücü, eğitim sorunlarının ötelenmeden bir an önce çözüme kavuşturulmasını beklediklerini kaydetti. Toplu sözleşmede kabul edilen Cuma namazı konusunun da acilen halledilmesi gerektiğine dikkat çeken Sürücü, Şubat’ta yapılması beklenen atamaların da en az 50 bin olmasınıbeklediklerini bildirdi.

Şuurlu Öğretmenler Derneği’nin (ÖĞ-DER) Şube Başkanları Toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan ÖĞ-DER Genel Başkanı Hamdi Sürücü, eğitim sorunlarına dikkat çekti.

KARMA EĞİTİMDEN VAZGEÇİLMELİ

Karma eğitim sisteminden de vazgeçilmesi gerektiğini ifade eden Sürücü, çözüme kavuşması gereken diğere meseleleri de şu şekilde sıraladı: “Erkek memurların giyim kuşamına karar veren çağdışı kalmış kıyafet yönetmelik değiştirilmelidir. Ahlaktan ve değerden yoksun batı eğitiminin ülkemize ve gençliğimize faydalı olmayacağı bilinmeli; tarihi ve ilmi birikimimiz eğitime yansıtılmalıdır. Toplu sözleşmede kabul edilmesine rağmen halen çözüme kavuşturulmayan Cuma namazı konusu da acilen çözüme kavuşturulmalıdır.”

EN AZ 50 BİN ÖĞRETMEN ATANMALI

Yeni hükümetin önünde çözülmesi gereken önemli konuların olduğunu aktaran Sürücü, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’ya seslenerek, “Eğitimin sorunlarının ötelemeden bir an önce çözüme kavuşturulmasını bekliyoruz” dedi. Öğretmen açığının devam ettiğinin de altını çizen Sürücü, Şubat ayında yapılacağı duyurulan öğretmen atamalarının en az 50 bin olması gerektiğini bildirdi. Acil çözüme kavuşturulması gereken bir diğer konunun ise yıllardır devam eden müfredat problemi olduğunu aktaran Sürücü, müfredatların ahlak ve maneviyatı temel alan ölçülerle yenilenmesinin önemli olduğunu söyledi.

-Milligazete-

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DYİM Mezunu Vaizlerin Başkanlıktan BeklentileriÖnceki Haber

DYİM Mezunu Vaizlerin Başkanlıktan Bekle...

Karahisari Mushaf\'ı Kıble Dağı\'nın ZirvesindeSonraki Haber

Karahisari Mushaf\'ı Kıble Dağı\'nın Zir...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!