Mehmet Görmez yangında yaralananları ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
568
DİYANET HABER- Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Adana\'nın Aladağ ilçesindeki özel öğrenci yurdunda çıkan yangında yaralananları, tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr:  

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Adana'nın Aladağ ilçesindeki özel öğrenci yurdunda çıkan yangında yaralanan öğrencileri, tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören yaralılara ve yakınlarına "geçmiş olsun" dileklerini ileten Başkan Görmez, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Adana'da büyük bir acıyla karşı karşıya olduklarını söyledi.

“Millet olarak bize düşen, bütün çocuklarımıza güvenli ortamlar, güvenli bir dünya kurmak…”

Yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Başkan Görmez, şunları kaydetti: "Öncelikle Aladağ'daki bütün kardeşlerimize, Adanalılara çok geçmiş olsun diyorum. Çocuklarımız için hep daha güzel, daha güvenli bir dünya hazırlamak gibi bir görevimiz var. Yüreğimizi dağlayan bu acıda hayatını kaybeden çocuklarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına da sabır diliyorum. Millet olarak bize düşen, bütün çocuklarımıza güvenli ortamlar, güvenli bir dünya kurmak. Allah bize bunu nasip etsin inşallah."

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kız öğrenci yurdunda yangın! 11 öğrenci 1 görevli hayatını kaybettiÖnceki Haber

Kız öğrenci yurdunda yangın! 11 öğrenci...

Diyanet\'ten YENİ FETÖ uyarısıSonraki Haber

Diyanet\'ten YENİ FETÖ uyarısı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!