Otomobilin Çarptığı İmam Osman Uğur Vefat Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
Karaman’da, şarampole inen Otomobilini çekiciyle kurtarmaya çalışan cami imamı, başka bir otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybetti.

Kaza, saat 21.00 sıralarında Karaman-Mersinkarayolunun 10. kilometresinde meydana geldi. Ailesi ile piknikten dönen imam 46 yaşındaki Osman Uğur, kullandığı 70 DZ 975 plakalı otomobil ile seyir halindeyken havanın yağışlı olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aracı şarampole indi. Uğur, araçta bulunan eşi ve üç kızını oradan geçmekte olan bir tanıdığının aracıyla evine gönderirken, çekiciden yardım istedi. Çekicinin gelmesiyle otomobili düştüğü şarampolden kurtarmaya çalışan Osman Uğur’a havanın karanlık olması nedeniyle fark edemeyen bir otomobil çarparak kaçtı. Otomobilin çarptığı Uğur, 20 metre uzağa fırladı. Olay karşısında ne yapacağını şaşıran çekici sürücüsü bir taraftan durumu polis ve 112 Acil Servise bildirirken diğer taraftan kaçan otomobili yakalamak için peşine düştü. Kaza yerine gelen sağlık ekibi yaptığı kontrolde Uğur’un hayatını kaybettiğini tespit etti. Çekici sürücüsü peşine düştüğü otomobili yakalayamazken, plakasını almayı başardı. Kazanın duyulmasının ardından İl Müftüsü Nuri Değirmenci geldi. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Uğur’un cesedi cenaze aracıyla Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

KAÇAN OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ POLİSE TESLİM OLDU
Çekici sürücüsünün verdiği plaka doğrultusunda Osman Uğur’a çarpan otomobili bulmak için çalışma başlatan polis ekipleri, aracın merkeze bağlı Lale köyünde ikamet eden 42 yaşındaki Abidin Ş. üzerine kayıtlı olduğunu tespit etti. Şahsın köydeki adresine giden ekipler otomobil ile Abidin Ş’i bulamadı. Yakınları sürücüyü cep telefonuyla arayarak kendisini polisin aradığını söyledi. Kazayla ilgili polis tarafından arandığını öğrenen Abidin Ş., merkez Alacasuluk mahallesinde bulunduğu adresi bildirdi. Adrese giden polis ekipleri Abidin Ş’i kaza yaptığı 14 KG 580 plakalı otomobilin içinde otururken buldu. Polis tarafından gözaltına alınan Abidin Ş., hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra jandarmaya teslim edildi. Kazada ön camı ve dikiz aynası kırılan otomobil çekiciyle araç parkına çekildi. Kaynak Milliyet

Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Van Edremit Belediye Başkanı tutuklandıÖnceki Haber

Van Edremit Belediye Başkanı tutuklandı

Diyanet'ten 'inek şaban' tepkisiSonraki Haber

Diyanet'ten 'inek şaban' tepkisi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!