Seyrek'te Eller 15 Temmuz Şehitleri için Duaya Durdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Seyrek'te Eller 15 Temmuz Şehitleri için Duaya Durdu
Menemen  Seyrek Camii İmam hatibi Veli Kundakcı 13.07.2018  tarihinde Cuma  namazından  önce yaz Kuran Kursu öğrencilerliyle  15 temmuz  Şehitlerini anma proğramı düzenledi.  Proğramda öğrenciler Yasin Suresi .tekbirler  salavatlar ilahiler ve  şiirler okuyarak  duygulu anlar yaşattılar.

Menemen  Seyrek Camii İmam hatibi Veli Kundakcı 13.07.2018  tarihinde Cuma  namazından  önce yaz Kuran Kursu öğrencilerliyle  15 temmuz  Şehitlerini anma proğramı düzenledi.  Proğramda öğrenciler Yasin Suresi .tekbirler  salavatlar ilahiler ve  şiirler okuyarak  duygulu anlar yaşattılar. Fevziye Karataş  adlı öğrenci Bayrak Şiirini okurken öğrencileri Bayrak asarak eşlik ettiler. Daha sonra Veli Hoca  Çanakkale Şehitleri Şiirini Kaside olarak okuyunca duygusal anlar yaşandı.

Daha sonra Veli Hoca 15 Temmuz Şehitleri anma gününü öneminden bahsetti. "15 Temmuz sıcak bir yaz günü Ülkemizi Cehenneme çevirmek istayen insanlıktan nasibini almamış Dini, İmanı, Kuranı istismar ederek Bizi birbirimize düşürmek,  kırdırmak isteyen Feto denilen bu Terör örgütü isdediğini elde edememiştir. Kendi tankını tüfeğini kendi milletine çeviren kendi jetleriyle Türkiye Büyük Millet Meclisini bombalayan bu hainler Milletimizin İmanı ve Cesareti karşısında darbeyi kendileri yemiştir. Minarelerimizden Okunan Salalar milii birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirmiştir. Vatan  sadece bir toprak parçası değildir.

Vatanın Vatan olabilmesi için Kanla Yoğrulmuşsa Bedeli canla Ödenmişse Vatandır. İşte Bu vatanın bedeli Çanakkklede  253 bin vatan evladının kanıyla canıyla  ödendi. Bu ülkede Dini ve Milli ruh olduğu Sürece Ömer Halis Demirler, Feti Sekinler olduğu sürece Bu bayrak inmeyecek ezan dinmeyecek Vatan bölünmeyecektir"dedi. Daha sonra   Okunan Hatimlerin Duasıyla Proğram sona erdi.

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şehadete yürüyen kahramanlarımıza borçluyuzÖnceki Haber

Şehadete yürüyen kahramanlarımıza borçlu...

SON DAKİKA - Yeni İlçe Müftüsü Ataması GeliyorSonraki Haber

SON DAKİKA - Yeni İlçe Müftüsü Ataması G...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!