Allah’ın takdirine rıza göstermeyi skandal olarak görme ahlaksızlığı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Allah’ın takdirine rıza göstermeyi skandal olarak görme ahlaksızlığı!
Tele1 isimli internet sitesi, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın Batı Karadeniz’de meydana gelen sel olaylarına ilişkin, “Bize düşen Cenab-ı Hakk’ın takdirine rıza göstermek” ifadelerini skandal olarak tanımladı.

İslami değerlere düşmanlık yapan Kemalist Tele1 isimli internet sitesi, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın Cuma hutbesinde Batı Karadeniz’de meydana gelen sel olaylarına ilişkin ifadelerini skandal olarak tanımladı.

Erbaş son günlerde meydana gelen yangın ve sel afetlerine ilişkin, “Bizler, verilen her bir nimete şükrettiğimiz gibi böylesine güzel bir vatanı bizlere ihsan ettiği için de Cenabı Hakk’a şükrederiz, hamd ederiz. Bununla birlikte yaşadığımız doğal afetlere karşı sabır ve sebat gösteriyor, Rabbimize sığınıyor ve O’na tevekkül ediyoruz. Bize düşen Cenab-ı Hakk’ın takdirine rıza göstermektir.” ifadelerini kullandı.

Ancak bu ifadeler Kemalist medya organlarından Tele1’i çok rahatsız etmişe benziyor! İslam inanç esaslarına ait unsurları skandal olarak tanımlama küstahlığında bulunan malum medya kuruluşu, Kemalizm’in bütün yüzleriyle İslami değerlere düşmanlık yaptığını bir kez daha ortaya koydu.

Müslümanların doğal afetler karşısında elinden geleni yaptıktan sonra sabır göstermesi, Allah’a güvenerek O’na tevekkül etmesi ve Allah’ın takdirine rıza göstermesi Rabbimizin emridir. Müslümanların bu emirler doğrultusunda hareket etmesi olması gerekendir. Ancak, İslam’a ve Müslümanlara düşmanlık yapan sol, seküler ve Kemalist güruh, Allah’a nasıl kulluk edeceğimize dahi karışma ahlaksızlığını sergiliyor! (HaksözHaber)

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Kaynak:Ajanslar


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu nefret ikliminde, onlar sayesinde umut varÖnceki Haber

Bu nefret ikliminde, onlar sayesinde umu...

DİNİ KENDİNİZE BENZETMEYİN...Sonraki Haber

DİNİ KENDİNİZE BENZETMEYİN...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!