BAŞKAN’A SALDIRIYOR!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN’A SALDIRIYOR!
Diyanet Bir-Sen Genel Başkanı Hasan Türüt, Türkiye ekonomisinin her türlü durum ve şarta rağmen güçlü olmasını hazmedemeyenlerin ve ekonominin iyiye gittiğini görenlerin Başkan’a saldırdığını söyledi.

EKONOMİNİN İYİYE GİTTİĞİNİ GÖREN BAŞKAN’A SALDIRIYOR!

Diyanet Bir-Sen Genel Başkanı Hasan Türüt, Türkiye ekonomisinin her türlü durum ve şarta rağmen güçlü olmasını hazmedemeyenlerin ve ekonominin iyiye gittiğini görenlerin Başkan’a saldırdığını söyledi.

Her türlü küresel krizden Avrupa ekonomisinin etkilendiğini, ancak Türk ekonomisinin kaygan zeminine rağmen yere sağlam bastığını ve ne kadar etkilenirse etkilensin yere çakılmadığını ifade eden Hasan Türüt şunları söyledi:

Ekonomistlerin de belirttiği gibi Türk ekonomisi kırılgan bir yapıya sahip. Bu nedenle dünyada gelişen her türlü olumsuz olaylardan etkilenmesi doğaldır. Ancak Avrupa devletlerinin ekonomileri kadar da güçsüz ve zayıf değil. Elhamdülillah ekonomimiz ayakta; milletimiz aç değil, açıkta değil. Huzurumuz var, istikrarımız var, yarına güvenle bakabiliyoruz. Tüccar işini yapıyor, esnaf kepenk kapatmıyor, vatandaş istediğini alabiliyor. Bu kadar kırılgan bir ekonomik yapıya sahip olmamıza rağmen her türlü zorluğu göğüsleyebilecek büyüklükte bir ekonomiye sahibiz.

Türk ekonomisi özellikle 17-25 Aralık süreciyle başlayan zorlu bir maratonla bugünlere geldi. FETÖ denen hain papazın ekonomimize saldırısına, 15 Temmuz 2016 hain kalkışmasıyla başlayan, rahip Brunson olayıyla devam eden, Covıd-19 salgınında Avrupa’yı sallayan, son olarak Lübnan’daki büyük patlamayla İslam ülkelerinin ekonomisini hedef alan bir dizi büyük ekonomik saldırılara rağmen Türk ekonomisi az bir kayıpla ayakta kalmayı başarabilmiştir. Hatırlanacağı gibi Türk tarihinin en büyük ekonomik ve siyasal saldırısını devlet olarak 2016 yılında yaşadık. Bu dönemde Türkiye büyük bir mücadele verdi. Hem ekonomik hem de siyasal anlamda verilen mücadele daha sonra semeresini gösterdi; reel sektör ve vatandaşlarımızın ekonomik olarak rahatlamasını sağlayacak çeşitli tedbir paketleri yürürlüğe kondu, teşvikler verildi. Türk ekonomisinde önceki hükümetler döneminde yaşanmamış bir finans bolluğu yaşandı.

İçinden geçtiğimiz süreçte dövizin yükselmesiyle birlikte sevinç çığlığı atanların bu ülkenin dostu olmadıklarını biliyoruz. Onların niyetleri ve beklentileri ekonomi çöksün, vatandaş aç kalsın ve isyan etsin! Ama ekonomik veriler onların beklentilerinin aksini gösteriyor. Yılın ikinci yarısından sonra ekonomik verilerin daha da iyi olacağı bekleniyor. Nitekim sanayi de, turizm de ve emlak sektöründe yaşanan canlılık ekonominin iyi olduğunu ve gelecek için ümit verdiğini gösteriyor. Sayın Başkan’ın da ifade ettiği gibi, Türkiye ekonomisinin tırmanışta olduğunu millet görüyor ama devlet ve millet düşmanları maalesef göremiyor ya da görmek işlerine gelmiyor.

Millet olarak hazinemizin emin ellerde olduğunu biliyoruz. Türk ekonomisinin güçlü ve sağlam yapısıyla emin adımlarla ilerlediğini de müşahede ediyoruz. Geleceğimizle ilgili endişe ve kaygı duymuyoruz. Rabbim, bu ülkenin gelişmesi ve kalkınması için çalışan başta Sayın Başkan olmak üzere, tüm hükümet üyelerini korusun. Biz her zaman hükümetin yanındayız, onları destekliyoruz.”

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Kaynak:Dini Haberler


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İmam Hatip Liselerinin YKS’de başarı oranıÖnceki Haber

İmam Hatip Liselerinin YKS’de başarı ora...

Siirt Müftüsü Kapıcıoğlu Covid-19'a yakalandıSonraki Haber

Siirt Müftüsü Kapıcıoğlu Covid-19'a yaka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!