Cumhuriyet cami halısını bile dert edindi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhuriyet cami halısını bile dert edindi!
Cumhuriyet gazetesi İslam düşmanlığının sınırlarını zorlamaya devam ediyor!

Ahi Evran Üniversitesi Camisi inşaatı tamamlanmak üzere. Camii’nin halısı için yardım kampanyası başlatılması ise Cumhuriyet gazetesini rahatsız etmiş.

Cumhuriyet’in İslam düşmanlığını “cami halısı” seviyesine kadar düşürmesi nefret ideolojilerinin paydaşlarını çılgına çevirmiştir kesin. Misal olarak PEGİDA, Cumhuriyet’in bu yaptığını görse “helal olsun!” derdi mutlaka…

Tabi Cumhuriyet’in cami inşaatı ve halı yardım kampanyasından duyduğu rahatsızlığı perdelemek için kullanacağı argüman da hazır. Yardım kampanyası için hazırlanan görsel haliyle insanlarla paylaşılıyor. Zira yardım edilmesi için insanların kampanyadan haberdar olması gerek!

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

Cumhuriyet bu kısmı atlamış olacak ki akademik ve idari kadronun fişlenmek istendiğini ileri sürmüş. “Hesap numarasına destek vermeyenlerin fişlenme endişesi” psikoloji biliminin çok ilgisini çekeceğe benziyor. Eğer ki bilim adamları konu üzerine çalışmak isterlerse Cumhuriyet gazetesinden malumat alabilirler. Sanıyoruz sadece Cumhuriyet bu “endişenin” mahiyetini biliyor. Teşekkürler Cumhuriyet!

İşin bu saçma boyutu bir yana cami için toplanan yardım parasından rahatsız olmak nasıl bir “şeydir” anlamak gerçekten güç! “Şey” diyoruz çünkü bu hâl için söylenebilecek o kadar çok menfi niteleme var ki! Biz yine de bunları kullanmamaya çalışalım... Sessizce Cumhuriyet’i psikoloji bilimine teslim etmek hepimiz için en hayırlısı olacak herhalde!

Yardımda bulunmak isteyenler için: 

Haksöz Haber

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Kaynak:Ajanslar


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Altaylı iğrenç üslubuyla linç ekibine dahil oldu!Önceki Haber

Altaylı iğrenç üslubuyla linç ekibine da...

2021 Yılı İhtisas Giriş Sınavı yer ve tarihleri belli olduSonraki Haber

2021 Yılı İhtisas Giriş Sınavı yer ve ta...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!