Diyanet Dergi'ye 'En İyi Kamu Dergiciliği' ödülü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyanet Dergi'ye 'En İyi Kamu Dergiciliği' ödülü
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her ay çeşitli kategorilerde yayınlanan Diyanet Dergi, 2020 yılının en iyi kamu dergisi ödülüne layık görüldü.

Türkiye Dergiler Birliği (TÜRDEB), 2020 yılının ödül almaya hak kazanan dergilerini açıkladı. 

Diyanet Dergisi, 2020 yılının en iyi kamu dergisi olarak ödül aldı.  

TÜRDEB’in oluşturduğu izleme komisyonunca 2020 yılı başından itibaren izlenen ve analiz edilen dergiler arasında Diyanet Dergisi, “Kamu Dergiciliği” alanında ödüle değer görüldü.

TÜRDEB Başkanı Fatih Bayhan, “Bu yıl ilk kez başlanan ‘Dergi Ödülleri’ çalışmasıyla zaten zor koşullarda sürdürülen dergi çalışmalarına emek verenleri en azından manevi olarak motive etmek ve verilen emeği takdir etmektir.” dedi. 

Dergi ödüllerinin bu yıldan itibaren her yıl yeni gelen yılın ilk ayının ilk haftası açıklanacağını, ödüle layık görülen dergilere ödüllerinin, salgın nedeniyle toplu programlarla ilgili yasağın kalkmasının ardından takdim edileceğini kaydeden Bayhan, “İnşallah dünya bu salgın günlerini maske-mesafe-hijyen kurallarına riayet ederek hızlıca atlatırız. Dergilerimizle bir araya geleceğimiz güzel günleri özlemle bekliyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Kamu yayıncılığı alanında Diyanet Dergisi ödüle hak kazanırken tasarım alanında Karabatak, içerikte Hece, habercilikte Gerçek Hayat, sanat alanında Dergah, kültürde Edebiyat Ortamı, edebiyat ve şiirde Yedi İklim, kapak tasarımında İzdiham, en iyi çıkış yapanlar arasında Muhit dergileri ödüle değer bulundu.

Yarım asırlık kurumsal tecrübesiyle Diyanet Dergisi, her ay birbirinden önemli dosya konularıyla okuyucularının huzuruna çıkıyor.

Güncel dinî, sosyal meseleler, alanında uzman isimler tarafından kaleme alınıyor. Tefsir, hadis, fıkıh, tarih, kültür ve edebiyat alanlarında dikkat çekici yazıların yer aldığı dergide, soru ve cevap bölümleri gençlerin ve yetişkinlerin sorularına ışık tutuyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde yarım asırdır yayın yapan Diyanet Dergisi, okurlarını sahih kaynaklarla, güvenilir yorumlarla buluşturuyor.

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Kaynak:Dini Haberler


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Her Güne Bir Ayet, Bir Hadis, Bir DuaÖnceki Haber

Her Güne Bir Ayet, Bir Hadis, Bir Dua

Pakistan Uluslararası Kur’an Akademisi kurmak için çalışıyorSonraki Haber

Pakistan Uluslararası Kur’an Akademisi k...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!