Hafızlık öğrencisi TEKNOFEST finalinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hafızlık öğrencisi TEKNOFEST finalinde
Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğüne bağlı Takva Mescidi’nde hafızlık eğitimine devam eden Muhammed Ali Can, hazırladığı projeyle TEKNOFEST'te bir başarıya imza atarak finale kaldı.

Sapanca İlçe Müftülüğüne bağlı Takva Mescidi’nde hafızlık eğitimine devam eden Muhammed Ali Can, Türkiye’nin havacılık, uzay ve teknoloji festivali (TEKNOFEST)’te başarılı olarak finale kalmaya hak kazandı.

Can, “Engelsiz Yaşam Teknolojileri’’ kategorisinde geliştirmiş olduğu projesi ile ön eleme ve jüri değerlendirmesinden başarıyla geçerek finallere kaldı.

Can’ın beş sayfa ile hafızlık eğitimine devam ettiğini belirten Takva Mescidi Din Görevlisi Mehmet Zahid Şirin, "Ülkemize faydalı olabilecek, okuyan, üreten gençler yetiştirmek istiyoruz. İlçe Müftülüğümüzün de destekleri ile devam ettirdiğimiz kursumuzun başarılı olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor, öğrencimizi gayretlerinden dolayı tebrik eder başarılar diliyorum." dedi.

Can’ı tebrik eden Sapanca İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, "Türkiye'de gençlerin milli teknoloji üretme ve geliştirme konusunda ilgilerinin artırılmasını hedefleyen Teknofest, bu alanda çalışan binlerce gencin ürettiği fikir ve projeleri hayata geçirebilecekleri önemli bir platform oluşturuyor. Böylesi bir platformda; özgün ve toplumsal bir ihtiyaca denk düşen projesi ile finale kalan öğrencimizi ve danışmanlarını tebrik ediyorum. Öğrencimizin hafızlık yapıyor olması ise ayrıca bir gurur kaynağı. Geçmişte olduğu gibi bugünde camilerimizde, Kur’an kurslarımızda geleceğin ilim ve bilim adamlarının yetişmesini görmek bizleri mutlu ediyor. Bu vesileyle bir kez daha gençliğimize sahip çıkan, gençlik için koşturan, onların yetişmesine katkı sunarak geleceğe hazırlayan din görevlilerimize teşekkür ediyorum. Bizler Diyanet olarak müftülükler olarak her daim gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tüm din görevlilerini ilgilendiren haber 'Hüsn-i Tilavet Kursu' duyurusuÖnceki Haber

Tüm din görevlilerini ilgilendiren haber...

Görme engelli Kur'an kursu öğreticisi ilk hafızlarını mezun ettiSonraki Haber

Görme engelli Kur'an kursu öğreticisi il...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!