İBB 'hocasından' nikah töreninde alkol servisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İBB 'hocasından' nikah töreninde alkol servisi
İBB İnanç Masası biriminde çalışan Fatma Yavuz, "Muhafazakarların, seküler dostlarına borcudur." diyerek nikah töreninde içki servisi yaptırdı. Bunun hayali olduğunu belirten Yavuz, "Melekler 'Sen çok yakın oturmuşsun sana da günah yazıyoruz' demiyor." ifadelerini kullandı. 2019 yılında Diyanet'ten ihraç edilen Yavuz, daha önce de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türk milletini 'birden fazla kez soykırım yapmakla' suçlamıştı.

Videodaki kişi CHP’li İBB’de çalışan Fatma Yavuz! 
Fatma Yavuz, 14 yıllık bir Diyanet İşleri Başkanlığında Kuran Kursu öğreticisiydi. 2017 yılında katıldığı bir Hrant Dink anmasında kendisine uzatılan bir mikrofona söyledikleriyle tanındı. O günden sonra kendisini “Müslüman Ermeni” veya “Türk Ermenisi” olarak tanıtmaya karar verdi. 2019 yılında “İslam, itikat, ibadet, ahlak törelerine uygun olduğunun çevresinde bilinir olması gerekliliği” maddesine aykırılıktan Diyanet’ten ihraç edildi.
Ekrem İmamoğlu’nun davetiyle İBB’nin İnanç Masası’nda çalışmaya başladı..
Bu tür sözde ilahiyatçıları tanıyın ve çocuklarınızı gençlerinizi uzak tutun.
 

'MELEKLER 'GÜNAH YAZIYORUZ' DEMİYOR'

'Burada gördük ki hiçbir şey olmuyor. İsteyen çayını içiyor, isteyen alkol. Kimse kimseye saldırmıyor. Melekler 'Sen çok yakın oturmuşsun sana da günah yazıyoruz' demiyor.' ifadelerini kullanan Yavuz, sözlerinin devamında Diyanet'e de seslenerek şunları söyledi:'Ben dindar dostlarım gelmezler saygı duyarım diye bekliyorum. Bizzat kendim finanse ederek ikram edeceğim dedim. Çok güzel bir şey oldu, Dindar dostlarım da burada. Sayın Diyanet sen istediğin kadar masa başında otur fetva üret. Hiçbir şey olmuyor, kimseye de günah bulaşmıyor. Teşekkür ederim benim hayalimdi hayalim gerçek oldu.'

TÜRK MİLLETİNİ SOYKITIMLA SUÇLAMIŞTI

Yavuz, daha önce de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türk milletini 'birden fazla kez soykırım yapmakla' suçlamıştı.

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Kaynak:Ajanslar


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
Diyanet'in Acı tarihiÖnceki Haber

Diyanet'in Acı tarihi

Eğitim görevlisi sınavı yer ve tarih duyurusuSonraki Haber

Eğitim görevlisi sınavı yer ve tarih duy...

Haber Yorumları

  • Muhsin16-03-2022 13:22

    Allah akıl fikir versin. Amin.

  • Hasan İSKENDEROĞLU14-03-2022 17:45

     "Allah içkiye, onu dağıtana, içene, üzümünü sıkana, ken­disi için sıktırana, taşıyana, kendisi için taşınana, satana, satın alana ve parasını yiyene lanet etsin." (Tirmizi, Bûyu, 58)Allah bu kadını ıslah etsin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!