İzmir Müftüsü Şükrü Balkan emekli oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İzmir Müftüsü Şükrü Balkan emekli oldu
3 Mayıs 2018 tarihinde İzmir İl Müftüsü olarak atanan Recep Şükrü Balkan, sosyal medya hesabından emekli olduğunu duyurdu.

Sivas İl Müftüsü olarak görevdeyken 3 Mayıs 2018 Tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan kararla İzmir İl Müftülüğüne atanan Recep Şükrü Balkan, sosyal medya hesabından emekli olduğunu duyurdu.

Bu ani emeklilik kararı Diyanet camiasında ilk etapta şaşkınlıkla karşılanırken, başarılı hizmetlere imza atan ve daha birçok güzel hizmete imza atacağına inanılan Müftü Balkan'ın emekliliği camiada üzüntüye sebep oldu.

Müftü Şükrü Balkan'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle;

Kıymetli dostlarım, mesai arkadaşlarım, saygıdeğer büyüklerim. Diğer emekli olan hocalarım gibi çok uzun olmasa da yaklaşık 32 yıllık görev hayatımın sonunda fiili anlamda emekli olmaya karar verdim ve bugün itibariyle de bu kararım gerçekleşmiş oldu.

Bugüne kadar onurla taşıdığım bu sorumluluğu büyük bir huzur ve gönlüm rahat bir şekilde noktalamanın gururunu taşıyorum.
Başlangıçtan bu yana bize güvenerek önemli noktalarda görev tevdi etmiş olan başta sayın Cumurbaşkanımız olmak üzere Diyanet İşleri Başkanlığımızın saygıdeğer başkanlarına, başkan yarımcılarımıza, genel müdürlerimize, daire başkanlarımıza, İl ve ilçe müftüsü hocalarımıza, birlikte görev yapmaktan onur duyduğum çok kıymetli Din gönüllüsü erkek kadın hocalarımıza, her kademede görev yapan ve görev hayatım boyunca bir şekilde yolumuzun kesiştiği tüm kardeşlerime ve büyüklerime şükranlarımı arz ediyorum.

Elbette bu süreçte güzel hizmetlerimiz olduğu gibi, kasıtlı olmasa da hatalarımız da olmuştur. Bu vesileyle, eğer varsa herkese hakkımı helal ediyor, sizlerden de helallik diliyor, hepinizin sağlık afiyet içerisinde huzur dolu bir hayat sürmenizi temenni ediyorum.

Güzel ve sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle; hoşçakalın, dostça kalın, sağlıcakla kalın ve Allah’a emanet olun.

Recep Şükrü Balka Özgeçmişi için TIKLAYINIZ

 

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Kaynak:Ajanslar

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Her Güne Bir Ayet, Bir Hadis, Bir DuaÖnceki Haber

Her Güne Bir Ayet, Bir Hadis, Bir Dua

Her Güne Bir Ayet, Bir Hadis, Bir DuaSonraki Haber

Her Güne Bir Ayet, Bir Hadis, Bir Dua

Haber Yorumları

  • Vatandaş16-01-2021 13:14

    İzmirimiz için hayırlısı olsun. Emekliye ayrılması yerinde bir karar olmuş.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!