profesörlere çağrı: İmam Hatip’in müdürü olmaz mısınız?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan profesörlere çağrı: İmam Hatip’in müdürü olmaz mısınız?Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, profesör ve doçentlere çağrıda bulunarak, “Bazı profesörlerimiz İmam Hatip’in müdürü olmazlar mı? Hadi \'Ben İmam Hatip okulunda yöneticilik yapmaya varım\' desin. İşte reform budur” dedi.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, profesör ve doçentlere çağrıda bulunarak, “Bazı profesörlerimiz İmam Hatip’in müdürü olmazlar mı? Hadi 'Ben İmam Hatip okulunda yöneticilik yapmaya varım' desin. İşte reform budur” dedi.

Ensar Vakfı 37. Genel Kurulu Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Genel Kurula Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ensar Vakfı Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Erdoğan, sözlerinin başında Necmettin Erbakan’a rahmet dileyerek, “Hayatı zorlu mücadelelerle, fedakarlıklarla dolu bir hayattı. Her geçen gün rahmetli hocamızın ülkemize yaptığı hizmetlerin önemini, verdiği mücadelenin değerini çok daha iyi anlıyoruz” dedi. Türkiye’de imam hatip davasının bugünkü seviyeye gelmesinde Ensar Vakfı’nın çok büyük gayreti olduğunu belirten Erdoğan, “İmam hatip neslini daha ileriye taşımak, ülkemizin, milletimizin ve tüm ümmetin geleceğinin teminatı haline dönüştürmek için çok daha fazla çalışmamız gerekiyor. Başbakanlığım döneminde bir konuşmamda, 'dindar nesil yetiştireceğiz' dedim birileri çılgına döndü. 'Bir başbakan böyle konuşamaz' dediler. Bu, bu ülkede dinsize hizmet vermeyeceğiz demek değil. Biz dindara da, dinsize de, bize hakaret edene de hizmet verdik. Hedefimiz dindar nesildir çünkü bitaraf olan, bertaraf olur. Böyle yürüdük bu yolda” diye konuştu.

Konuşmasında profesör, doçent ve yardımcı doçentlere seslenen Erdoğan, “Bazı profesörlerimiz İmam Hatip‘in müdürü olmazlar mı? 'Ben imam hatip okulunda yöneticilik yapmaya varım' desin. İşte reform budur. Bu işin başını çekecek bazı profesörlerimiz, doçentlerimiz çıkacaktır. Doktorasını yapmış hocalarımız çıkacaktır. Kim var denildiği zaman sağına soluna bakmadan ben varım diyecek bir nesil diyor ya üstad” ifadelerini kulandı.  Kaynak: Yeni Akit

 

Dinihaberler.com.tr:

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

 

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Prof. Dr. Necmettin Erbakan\'ı TanıyalımÖnceki Haber

Prof. Dr. Necmettin Erbakan\'ı Tanıyalım

Said Özdemir Kimdir?Sonraki Haber

Said Özdemir Kimdir?

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!