A.Raif ÖZTÜRK

A.Raif ÖZTÜRK

Mail: araifozturk@hotmail.com

Corona Görevine devam edecek, ÇÜNKÜ?..

Bursa’da; çok saf ve temiz, hayırsever, yardımsever ve diğergâmlığı ile tanıdığım muhterem bir dostum var. Ayrıca kendisine ELfâbe ilmi ile Ledün ilmi (isimlerin fıtrata uyumu) hakkındaki uzmanlığı da Yüce Rabbimiz tarafından bahşedilmiştir.

Kendisiyle her hafta mutlaka birkaç kez telefonla görüşüyoruz.

Bugün (08.01.2021) kendisiyle, ilk defa sabahın erken saatlerinde görüştük.

Çünkü kendisinin çok etkilendiği ve sanki bu rüya vasıtasıyla insanlığa ciddi mesajlar olduğunu düşündüğü, çok ilginç bir rüya ile uyanmış. Bu rüyayı bana anlattığında, ben de çok etkilendim ve hayırlara vesîle olması için duâ ve niyazlarda bulundum.

Gerçi Yüce dînimizin prensiplerine göre rüya ile amel edilmez”, fakat bazı ilim ve din adamlarımızın kaleme aldıkları RÜYA TABİRLERİ kitaplarına göre, “fecir saatlerinde görülen bazı rüyalar vardır ki, Rahmânî mesajlar içerebilir” hatırlatması uyarınca, bu rüyayı ünlü bir Rüyâ tabirleri uzmanına anlattım.

Gerçekten de Rahmanî rüyalara ait çok vasıflar taşıdığına ve mesaj yönlerinin hem güncel, hem de Corona hakkında çok önemli uyarılar olduğuna kanaat getirildiği için, sizlerle de paylaşmayı, dertleşmeyi veya mütalaa etmeyi uygun gördüm.

İsteyenler istifade etsin, istemeyen de yok saysın ve dilediği gibi hareket etsin…

Bu rüya tam ‘sâdık ve Rahmanî rüyâ saati’ olan FECR zamanı görülmüştür.

Aslında “görülmüştür” ifadesi bile eksik kalıyor, âdetâ “yaşanmıştır” ifadesi daha da uygun gözüküyor. Çünkü bana anlatan Bursalı Mustafa hocamız, “hocam, gördüklerimin rüya mı, yoksa gerçek mi olduğunu merak ettiğim için, görüştüğüm o mübarek zâtın yüzünü tuttum, omuzlarını tuttum, ellerini de tuttum. Rüyada değil de gerçekten görüştüğüme inandım” diyor.  

Rüyadaki o Sadık adındaki zât, Rüyayı gören Mustafa kardeşime; “Gel sana İmam-ı Rabbânî Hazretleri'nin Doğduğu yeri göstereyim” diyerek, onu kerpiç bir eve götürüp, “İşte burada doğdu ve burada büyüdü. Doğduktan 1584 gün (4,5 sene) sonra Kur'anı Hıfz etmeye başladı, 3500 gün (9,5-10 sene) sonra âlim oldu” diyor. (Hâlbuki bu tarihleri ve bu rakamları, Mustafa kardeşimiz o güne kadar hiç bilmiyormuş. Yani, sanki rüyanın sağlaması gibi.)

Sonra o Sadık adındaki zât, bana çok önemli bilgiler veriyorken, bu arada uyandım. ..dedi ve devam etti. Uyanınca da annemi başucumda gördüm. Annem bana ‘oğlum, yatak içinde telefonla mı konuşuyorsun? Demeye geldim’ demez mi? iyice şaşırdım. Demek ki sesli konuşuyormuşum, diyordu...

Mustafa hocanın rüyası çok uzun olduğu için, ben burada sadece özetlemekle iktifa ederek, rüyanın en can alıcı mesaj kısmına geçmek istiyorum. Bu Mustafa hocam, gerçekteki annesini odasına uğurladıktan sonra tekrar uykuya dalıyor. Bu kez o Sadık ismindeki muhterem zâtın, beyaz elbiseler içinde evinin kapısına geldiğini söylüyor ve devam ediyor…

Sadık ismindeki zâta “nereden geldiğini” sorduğumda ise “Ben Hz. Muhammed’in SAV yanından geliyorum” demesiyle birden irkildim.

Anladım ki; Allah Resulünün SAV yanına gidenler, beyaz elbiselere bürünüyormuş.

Gayri ihtiyârî ona dedim ki; “Bu Corona Virüsü, daha ne kadar devam edecek?” O zât:

-Ben Allah Rasülünden SAV, “bunun çok daha şiddetlisinin geleceğini” işittim, dedi.

Ben tekrar sordum: Bu yeni gelecek olan, insanları mı yoksa Hayvanları mı vuracak? O üzerine basarak: Hayır, sadece insanları vuracak, dedi…

Ben Mustafa hocanın sözünü keserek kendisine; “Allah rüyanı hayreylesin, hayırlara tebdil eylesin” diyerek, aklıma gelen yorumumu; “..bazı rüyaların tersi de çıkıyormuş. Bu rüyada biz insanlara îkaz yerine, bir müjde olabilir mi” diye kendi düşüncemi ekledim.

Rüyanın kısaca özetini ve kendi yorumumu size arz ettikten sonra, şimdi benim bizzat müracaat ettiğim, Rüya Tabirleri uzmanının bu konudaki açıklamalarına bakalım:

-Kardeşlerim, bu rüyadaki işârî mânâ; hani Hz. Muhammed (SAV), Tebük seferinden dönünce, “..Küçük cihattan büyük cihada geldiniz” diye buyurmuştu yâ. Bunun üzerine Sahabeler, büyük cihadın ne olduğunu sordular. Hz. Peygamber (asm): “Büyük cihad: nefsin hevâ ve heveslerine karşı yapılan cihaddır” diye açıklamıştı.

Yâni insanlar bu Corona sınavından sonra da İlâhî îkazları idrak edip, nefisleriyle ve Hevâ-hevesleriyle mücadele etmelerinin gereği ve zorunluluğu hatırlatılıyor.

Bu kilit cümleyi biraz açalım. Efendim, bir sene gibi uzun bir süre Corona baskısı altında kalan insanlık âleminin, güzel örf ve âdetleri zorunlu olarak erozyona uğrayacak. Yani ihmali büyük günahlardan olansıla-ı rahim” terk edilecek. Kucaklaşma ve musafaha sünnetleri, el-kol işaretleriyle geçiştirilecek. Sosyal dayanışmalar, yardımlaşmalar, cenazelere, acı ve tatlı günlere katılımlar sakıncalı sayılacak. Cevâz verilmeyen sağlık sigortalarına vb. cevâz verilecek. Çok rağbet gören doktorluk mesleği, tercih edilmez olacak. Yüce dînimizce çok makbul olan toplu ibadetlerden, vaazlardan, dînî konferanslardan ve yüz-yüze sohbetlerden ürkülecek, çekinilecek. Tehlike atlatıldıktan sonra; ‘Yüce Rabbimizin sadece birkaç gramlık Corona ordusuyla, insanlık üzerinde nelere Kâdir olduğu’ ispat edildiği halde, nasipsiz bilim adamlarının ve şeytanın telkinleriyle unutturularak,eski zulüm, ihanet ve nankörlüklere dönülecek. Şayet bu corona musibeti sonrasında da insanlar, kendilerine çeki-düzen vermezlerse, işte o zaman bu Coronadan çok daha şiddetlisinin gönderilebileceği anlaşılıyor bu rüyadan.

17 Yıllık rüya tahsilim ve tecrübelerimden ben bunu anlıyorum, dedi… Şimdi düşünelim:

Ülkemizdeki Boğaziçi Ün. olayları, Mukaddes KÂBE ile provokasyonlar, teröristleri savunmalar, nankörlükler, her tür ihanetler, Allah’ın emir ve yasaklarına isyanlar,müstehcenlikler, fuhşiyâtlar, tecavüzler vs. de ABD vb. şer güçlerin atakları, hâlâ akılların başlara gelmediğini gösteriyor. Corona da elbette (önceki yazılarımda arz ettiğim gibi) görevini yerine getirmeden gitmez!.. Sözün kısası; Coronadan kurtuluş, bizlere bağlı.

  • Eğer biz düzelmezsek, Corona gitse de başkası gönderilecektir… Vesselâm.

Makale Yorumları

  • Hatice15-05-2021 10:31

    Allahu Teala mübarek etsin bu rüyayı ümmeti Muhammed için hayr eylesin. Mustafa hocayla yıllardır Allah için bir kardeşliğimiz var kendisi zor günlerimde ilmiyle ve gönlüyle bana destek ve teselli oldu bu zamanda onun gibi tertenmiz kalmış imanlı,teslimiyetli,sabırlı,şükürlü,Allah’a karşı mesuliyetlerinin bilincinde olan bu güzel insanın gördüğü rüyanın sahih olduğuna inanıyorum. Rabbim bizleri uyandırsın tüm müslümanları selamete çıkarsın inşallah.

Facebook Yorum

Yorum Yazın