15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlu Olsun

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlu Olsun
Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Ünal, “Türk Milleti tarih sahnesine çıktığı günden beri çeşitli hainlikleri görmüştür. Her seferinde de bu hain yaklaşımları bertaraf etmeyi bilmiştir. Milletimizi bölmek, parçalamak, devletimizi güçsüz hale getirip yok etmek için içimizden ve dışımızdan çok uğraşmışlar ancak başaramamışlardır. Yüce Allah’ın yardımı milletimizin feraseti ile de başaramayacaklardır” dedi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak andığımız ve ikinci yılına geldiğimiz hain darbe girişimini yapanları, destekleyenleri ve dahli olanları lanetle andıklarını belerten Ünal, “aklı fikri dışarıda olan bu vatansızlar, yıllarca insanlarımızın samimi din duygularını kullanarak hain emellerine alet etmişlerdir. Emperyalist hain emelleri için istediklerini yaptırmışlardır. O kadar ileri gitmişlerdir ki bu milletin evlatlarına, yine kendi uçağı ve tankıyla ateş etmişlerdir. Vatandaşlarımızı şehit etmişler, sakatlanmalarına acı çekmelerine vesile olmuşlardır. Ancak, hem bu hainler hem de küresel babaları, Türk milletinin söz konusu vatan, bayrak, millet, devlet ve hürriyet gibi olmazsa olmazlar olduğunda kükremiş sele dönüşeceğini unutmuşlardır. İşte 15 Temmuz hain işgal ve darbe girişimini de bu duygularla bu millet bertaraf etmiştir” dedi.

Ünal açıklamasını şöyle sürdürdü; “FETÖ hain terör örgütü yıllarca cennet vatan ülkemizde sinsice, münafıkça ve ikiyüzlüce bütün kurum ve kuruluşlarda kök salmışlardır. Yurtdışında devşirilen hain ruhlu insanlar vasıtasıyla kurumların en hassas yerlerine sızmışlardır. Özellikle de yüce dinimiz İslam’ı sözde yaşıyoruz anlatımıyla menfaat çetesi ve şebekesini uygulamaya koymuşlardır. Dini duyguları istismar alanı haline getirmişlerdir. Ancak, yıllarca bu yapıya karşı çıkanların feraseti ile ve Yüce Allah’ın yardımı ile bütün oyunları bozulmuştur.”

Sevgili Peygamberimiz (sas) “Müslüman elinden ve dilinden diğer Müslümanların güvende oldukları kişidir” buyurmuştur. Ölçü bu kadar açık ve nettir diyen Ünal, “15 Temmuz hain işgal ve darbe girişimi önce ülkemizi yönetenlere ve bütün insanlarımıza bir ders olmalıdır. Milli birlik, bütünlük ve beraberlik ruhundan asla taviz verilmemelidir. Her alanda insanlarımızı ötekileştirmeden, adaletle, liyakatle ve hakkaniyetle görevlendirmeler ve atamalar yapılmalıdır. Benim senin adamı değil, hak edenin bir yerlere gelebildiği, devletini, milletini, vatanını seven insanların değerlendirilmesi ile mümkün olabilir” dedi.

Ünal mesajını şöyle tamamladı; “Cennet vatan ülkemizin birliği, dirliği ve bütünlüğü için, Allah için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Kahraman cefakar gazilerimize şifalar diliyor, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutluyorum. Yüce Allah milletimizi, devletimizi ve bütün İslam alemini bütün hainlik ve bozgunculuktan muhafaza eylesin.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde hain Fetullah Gülen'e lanetler yağacakÖnceki Haber

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde hain Fetu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehitler İçin Kur’an OkuduSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehitler İçin Kur’...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!