BAYRAMLAR GERÇEK BAYRAM OLSUN

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
Türk Diyanet Vakıf-Sen Adana Şubesi Başkanı Ayhan Arabacı;

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr:

Türk Diyanet Vakıf-Sen Adana Şubesi Başkanı Ayhan Arabacı, Ramazan Bayramının huzur içerisinde geçmesi için Yüce Allah’a duada bulunulması gerektiğini söyledi. 

Türk Diyanet Vakıf-Sen Adana Şubesi Başkanı Ayhan Arabacı, Ramazan Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayınladı. Müslümanların karşılığını Allah’tan bekleyerek Ramazan oruçlarını tuttuklarını ve mükafat olarak bayrama ulaştıklarını belirten Arabacı, “Ramazan Bayramı özel gülerdendir. Sevinç günüdür. Birlikte topluca kılınan bayram namazı Müslümanları birbirine iyice yaklaştırır. Kin nefret duygularını köreltir. Dargınlıkları ötekileştirmeleri ortadan kaldırır, kaldırmalıdır da. Şu günlerde buna çok ihtiyacımız olduğu muhakkaktır.” dedi. 

Bayramlar yitirdiğimiz sevginin, kardeşliğin ve yardımlaşmanın başlangıcı olmalıdır diyen Arabacı, şöyle devam etti: “Bayramın gerçek bayram olabilmesi bizlerin elindedir. Bize emanet edilen bu vatanı bizden sonra gelen neslimize daha güzel bırakmak gibi zorunluluğumuz vardır. Bunun içindir ki doğru, dürüst ve samimi olarak çalışmak durumundayız. Bayramın sevinç ve coşkusunu herkese tattırmalıyız. Aile büyükleri başta olmak üzere, yakınlarımız, akrabalarımız, komşularımız, hasta ve kimsesizler unutulmamalı ziyaret edilmelidir.”

Terör olaylarının atarak devam ettiğini belirten Arabacı, “Bayrama 4 gün kala şehit haberlerini almaya devam ediyoruz. Bu hainler bir an önce bitirilmelidir. Gözü yaşlı analar, sabır taşı babalar, boynu bükük yavrular ve eli kınalı eşler gerçek bayram yapabilmelidir. Bayramın coşkusunu onlara da hissettirmeliyiz.“ ifadelerini kullandı.

Gönül almanın, Paylaşmanın, merhamet, sevgi ve samimiyetin olduğu,  dışlamanın, adam kayırmanın, iftira ve hilenin olmadığı günlerin olması gerektiğini hatırlatan Arabacı  “Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının, ülkemizin güzel insanlarının, İslam aleminin Kadir gecesini ve Ramazan Bayramını tebrik ediyor, bayramın kardeşlik, huzur, dayanışma ve birleşme anlayışına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” açıklamasını yaptı.

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CAMİ İMAMI YAZ KURSU ÖĞRENCİLERİNE İFTAR VERDİÖnceki Haber

CAMİ İMAMI YAZ KURSU ÖĞRENCİLERİNE İFTAR...

Zekat Nedir? Kimlere Verilir? Nasıl Hesaplanır?Sonraki Haber

Zekat Nedir? Kimlere Verilir? Nasıl Hesa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!