Derin tarih çok özel bir sayı ile geliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
“Derin Tarih” dergisi daha önce, “Osmanlı’nın Cihan Harbi”, “Çanakkale”, “Son Sultan” ve “Ah Endülüs” başlıkları altında dört özel sayı çıkarmıştı. Derginin özel sayısı ise Son peygamber, peygamberimiz “Hz. Muhammed” (s.a.v)’e adanmış.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr:     Derin Tarih dergisi ülkemizde hem resmi tarihe hem de ideolojik tarihe karşı Müslüman bir bakış açısı ile alternatif bir tarih anlayışı sunuyor. Mustafa Armağan’ın kitaplarıyla yıllardır sürdürdüğü mücadelenin bir nevi dergiye dökülmüş, yansımış hali denebilir “Derin Tarih” için. Dergi, Nisan 2012’de çıkan ilk sayısından beri yoğun bir ilgi ile karşılanıyor ve beraberinde tarihte konuşulmamış, üzeri örtülmüş bir çok meseleyi gün yüzüne çıkarıyor.

ÖZEL BİR SAYI GELİYOR  

“Derin Tarih” dergisi daha önce, “Osmanlı’nın Cihan Harbi”, “Çanakkale”, “Son Sultan” ve “Ah Endülüs” başlıkları altında dört özel sayı çıkarmıştı. Derginin son çıkan özel sayısı ise Son Peygamber, Peygamberimiz “Hz. Muhammed” (s.a.v)’e adanmış. Dergide, hayatının bütün yönleri en açık bir şekilde bilinen ilk, yeryüzünü semaya bağlayacak ‘Son Peygamber’in Allah’ın boyasıyla boyanmış dünyasından altın kesitler bekliyor bizleri.

Özel sayıda, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’den Ali Bardakoğlu’na, Mustafa Çağrıcı’dan Mustafa Fayda’ya kadar sahasında usta kalemlerin yazdığı makaleler ve söyleşiler yer alıyor. 

“Derin Tarih” bu özel sayıdan beklentisini şu sözlerle açıklıyor: “Ümidimiz, bütün bunları okuduktan sonra o “Rahmet Pınarı”ndan hasret, rikkat, nezaket, suhulet, muvazene, sıdk, istikamet, kendini davasına adama gibi büyük haslet demetlerinin içinden fırlamış birkaç parça altın tozunu üstünüzde başınızda yakalayabilmenizdir.” “Efendimizi anlattığından “en özel” sayı olması için hususi çaba sarf ettiğimiz bu sayıda zengin içerik yanında tasarım da Resulullah’a yakışır olsun istedik. 256 sayfa ve sert kapaklı dizaynıyla bu son sayımızı sakın kaçırmayın diyoruz!”

Kanaatimizce, “Derin Tarih” okuyan okumayan herkesin bu özel sayıyı alması, okuyup okutması gerekiyor.

 

 

 

 

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
El-keşşaf artık Türkçe\'deÖnceki Haber

El-keşşaf artık Türkçe\'de

Müftü Gevher, Hayırda, İyilik ve Merhamette YarışalımSonraki Haber

Müftü Gevher, Hayırda, İyilik ve Merhame...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!