Din İşleri Yüksek Kurulu’ndan Diyanet Vakfı’na ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Ekrem Keleş, üyeler ve uzmanlardan oluşan heyet Türkiye Diyanet Vakfı'nı (TDV) ziyaret etti.

TDV Mütevelli Heyeti İkinci Başkanı Mazhar Bilgin, Türkiye’nin en zor dönemlerinde Diyanet İşleri Başkanlığı ve Din İşleri Yüksek Kurulu’nun Dini Mübin’i İslam’ı temsil etmekten, doğruyu söylemekten,  hakikati haykırmaktan geri durmadığını söyledi. 

Bilgin, “Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim ve Hz Muhammed (a.s.) ilkelerini temsil eden bir heyeti ağırlamak bizi çok onurlandırdı” dedi. 

TDV’nin yönetim şekliyle ilgili heyete bilgi veren Mazhar Bilgin, 40 yıl önce iyilik hareketi olarak ortaya çıkan Diyanet Vakfı’nın yurt içi ve yurt dışında dini, sosyal, hayri, eğitim ve kültür alanında çok güzel projelere imza attığını vurgulayarak bugün geldiği noktada uluslararası bir sivil toplum kuruluşuna dönüştüğünü kaydetti.

TDV Genel Müdürü İsmail Palakoğlu da heyete vakfın faaliyetleriyle ilgili sunum yaptı. Palakoğlu, TDV’nin Türkiye’de bin şubesi ile dünyada 108 ülkede faaliyetler gerçekleştirdiğini vurguladı. Diyanet İşleri Başkanlığı ile ortak projelere imza attıklarını vurgulayan Palakoğlu,“Başkanlığımızla işbirliğimiz;  İslâmın asli hüviyetiyle anlaşılmasını ve dünya Müslümanlarının birlik ve beraberlik içerisinde yaşamasını amaçlamaktadır. Diyanet İşleri Başkanlığının yurt içinde ve yurt dışında; İrşad, hac ve umre, müftülük, Kur’an kursu, eğitim merkezleri ve cami hizmetlerinin süratli ve etkin bir şekilde yürütülmesi için imkânlar ölçüsünde her türlü destek sağlanmaktadır. Mülkiyeti Vakfımıza ait 3 bin 504 cami, 408 mescit, 2 bin 490,Kur’ân Kursu Binası, 506 Müftülük Hizmet Binası, 11 Eğitim Merkezi Binası, 5 bin 255Lojman olmak üzere Toplam 12 bin 174 hizmet binasını Başkanlık hizmetleri için tahsis ettik” dedi.      

Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Ekrem Keleş ise vakfın hayırlı hizmetlere imza attığını belirterek TDV’nin her geçen gün artan faaliyetlerini takdirle izlediklerini kaydetti.

Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr.Ekrem KELEŞ, Kurul Üyeleri ve Uzmanlarına Vakfımız faaliyetleri tanıtıldı. Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr.Ekrem KELEŞ, Kurul Üyeleri ve Uzmanlarına Vakfımız faaliyetleri tanıtıldı. Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr.Ekrem KELEŞ, Kurul Üyeleri ve Uzmanlarına Vakfımız faaliyetleri tanıtıldı. Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr.Ekrem KELEŞ, Kurul Üyeleri ve Uzmanlarına Vakfımız faaliyetleri tanıtıldı. Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr.Ekrem KELEŞ, Kurul Üyeleri ve Uzmanlarına Vakfımız faaliyetleri tanıtıldı. Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr.Ekrem KELEŞ, Kurul Üyeleri ve Uzmanlarına Vakfımız faaliyetleri tanıtıldı.Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr.Ekrem KELEŞ, Kurul Üyeleri ve Uzmanlarına Vakfımız faaliyetleri tanıtıldı. Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr.Ekrem KELEŞ, Kurul Üyeleri ve Uzmanlarına Vakfımız faaliyetleri tanıtıldı.

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyük İsrail mi Büyük Türkiye mi?Önceki Haber

Büyük İsrail mi Büyük Türkiye mi?

Bu Matbaa'da 24 Saat Sadece Kur'an-ı Kerim BasılacakSonraki Haber

Bu Matbaa'da 24 Saat Sadece Kur'an-ı Ker...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!