Diyanet, 2018 Yılı Hac Sağlık Personeli Görevli Başvuru Duyurusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyanet, 2018 Yılı Hac Sağlık Personeli Görevli Başvuru Duyurusu
Diyanet İşleri Başkanlığı  2018 yılı Hacsağlık ekibinde görevlendirilecek personel müracaat işlemleri; 12 Şubat 2018 ile 16 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini açıkladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı  2018 yılı Hacsağlık ekibinde görevlendirilecek personel müracaat işlemleri; 12 Şubat 2018 ile 16 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini açıkladı.

2018 Hac sağlık personeli olarak görevlendirileceklerde aranan özellikler ve tüm şartları aşağıdaki kılavuzda bulabilirsiniz.2018 yılı hac organizasyonunda görevlendirilecek sağlık personelinin unvanları; Acil Uzmanı, Aile Hekimi Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Anestezi, Cildiye, Dâhiliye, Diş Hekimi, Eczacı, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Göz, İntaniye, Kadın Doğum, Kardiyoloji, Kbb, Nöroloji, Ortopedi, Psikiyatri, Radyoloji, Üroloji ve Pratisyen-Aile Hekimi, Anestezi, Diş, Laboratuvar, Ortez-Protez, Röntgen, Sterilizasyon ve Tıbbi Cihaz Tamir Teknikerleri/Teknisyenleri ile ATT (acil tıp teknisyeni-paramedik)’ler, Diyetisyen, Sağlık Memuru (Toplum Sağlığı), Eczacı kalfası, Hemşire (Ebe, Ebe-HemşireHemşire), Hastabakıcı-Hizmetli olarak açıklandı.2018 Hac sağlık personeli başvuru ücreti! Müracaat etmek isteyenler öncelikle Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıf Katılım Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Al-Baraka Türk Katılım Bankası A.Ş. veya Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. nezdinde bulunan “Hac Sağlık Kurumsal Hesabı’na, görevli sağlık personeli hac müracaatı için 20,00 ₺ yatıracaklardır. dinihaber.com Müracaat ücreti yatırıldıktan sonra Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün HAC internet adresinde bulunan Ek–1 örneğe uygun form, açıklamalar doğrultusunda elektronik ortamda doldurulacak, fotoğraf ekle butonundan vesikalık fotoğraf eklenecektir.

Başvuru formunun çıktısı alınarak Kurum yetkilisine onaylatıldıktan sonra çalıştığı kurumdan aldığı onaylı hizmet cetvelini de eklemek suretiyle elden veya posta ile en geç 21 Şubat 2018 tarihinde Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde olacak şekilde gönderilmesi gerekiyor.

2018 Hac Sağlık Personeli alımı için müracaat edeceklerde aranılan şartlar; Uzman Doktorlarda, Pratisyen Doktorlarda, Diş Hekimleri ve Eczacılarda, Diyetisyenlerde, Hemşire,(Ebe, ebe-hemşire, hemşire), ATT (Acil Tıp Teknisyeni-paramedik), Sağlık Memuru (Toplum sağlığı), Laboratuvar, Tıbbi Cihaz Tamir, Röntgen, Anestezi, Ortez-Protez, Sterilizasyon Ve Diş Teknikeri / Teknisyeni ve Eczacı Kalfası olarak çalışanlarda, Hastanelerde servis hizmetlerinde fiilen hastabakıcı veya hizmetli olarak görev yapanlarda olmak üzere ayrı ayrı özel şartları bulunmaktadır.

2018 Hac sağlık personeli görevli başvuru kılavuzu için

 

 

 

 

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyanet 09.02.2018 Tarihli Cuma HutbesiÖnceki Haber

Diyanet 09.02.2018 Tarihli Cuma Hutbesi

Diyanet vites yükseltti: Fakülte ve okullara temsilci atamasıSonraki Haber

Diyanet vites yükseltti: Fakülte ve okul...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!