Kur\'an Minik Kalplere Nakış Nakış İşleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
İzmir Buca Müftülüğü Yeni Cami 4-6 Yaş Kuran Kursu Uçan Seccade Sınıfı öğrencilerinden Elif Yaren ve Talha hayatlarına Kur\'an-ı Kerim\'le yeni bir adım attılar.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr:    İzmir Buca Müftülüğü bünyesinde 8 adet 4-6 yaş Kur'an Kursu  ve bu kurslarda toplam 16 sınıfla yaklaşık 250 öğrenciyle eğitime devam etmektedir.

İzmir Müftülüğü'nün gülen yüzü il Müftü yardımcılarından Muharrem Gül'ün 2016 yılı itibari ile Buca ilçe müftülüğüne atanmasıyla önümüzdeki eğitim öğretim yılında buca'daki 4-6 yaş Kur'an Kursu sayısının en az ikiye katlanması bekleniyor.

KUR'ANLA AYDINLANAN MİNİKLER

İzmir Buca Müftülüğü Yeni Cami 4-6 Yaş Kuran Kursu Uçan Seccade Sınıfı öğrencilerinden Elif Yaren ve Talha hayatlarına Kur'an-ı Kerim'le yeni bir adım attılar. Minikler Kur'an'larını kokladılar ve öperek başlarına koyup selamladılar. Heyecanla sayfalarını çeviren minikler hasbihal ettiler. Ailelerinden fazla miniklerin duygulanması, sevinçler yüzlerinden okundu, bu heyecanı yaşarken gözyaşlarına hakim olamayan minikler ailelerini de sevinç gözyaşlarına boğdu. Aileler "maaşallah" demekten kendilerini alamadılar..

Heyecanla geçen kutlamanın ardından oğretmen ve arkadaşları Kur'an'a geçecek sıradaki oğrenciyi sabırsızlıkla bekliyorlar.

Öğrencilerle birlikte bu sevinci yaşanyan kurs öğreticisi Koç: "Bana bu mutluluğu yaşattığı için Allah 'a sonsuz hamdu senalar olsun. İşime ilk başladığında çocukların davranışlarındaki olumlu değişiklikleri görüp sevinmeme karşın bunun yanında Kur'an oğrenmelerinin yaşları gereği imkansız olduğunu düşünüyordum. Sadece küçük bir gayretle Kuranın mucizesine şahit oluyorum şu an. İçimdeki imkansızlığı görmenin sevincini kelimelerle ifade etmem mümkün değil." dedi.

Darısı diğer öğrencilerin başına.

 

 

 

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr:   

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yasal Uyarı: Yayınlanan yazı ve haberin tüm hakları Dinihaberler.com.tr'ye aittir. Özel izin alınmadan yazı ve haber hiçbir şekilde kullanılamaz. Ancak yazı ve haberin bir kısmı aktif link verilerek alıntılanabilir.  Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal takip uygulanacaktır.
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Süleymanşah Çadır Kentini ziyaret ettiÖnceki Haber

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Süleymanş...

Tarihte bugün: 12 Mart Muhtırası verildiSonraki Haber

Tarihte bugün: 12 Mart Muhtırası verildi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!