Muğla Hafizeleriyle Taçlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
DİYANET HABER- 2014 yılında hizmete giren Fethiye Müftülüğü Huriye Koyuncu Yatılı Kız Kur’an Kursu ilk hafızlarını mezun etti.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr:  2014 yılında hizmete giren Fethiye Müftülüğü Huriye Koyuncu Yatılı Kız Kur’an Kursu ilk hafızlarını mezun etti.

Beşkadı Yatılı Kur’an Kursu Sami Yılmaz Konferans Salonunda düzenlenen Taç Giydirme Merasimine Fethiye Müftüsü Oğuzhan KADIOĞLU, din görevlileri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Kuran tilaveti ile başlayan programda açış konuşmasını İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu yaptı. Kadıoğlu yaptığı konuşmasında “Kur’an’ı yüzüne okuyanlar ve ezbere okuyanlar vardır. 7 hafızımız Kur’an’ın tamamını ezberleyerek Allah’ın ikramda bulunacak olduğu sınıfa girmişlerdir. Anne babaları şereflenmiştir. Ümmetin en şereflileri Kur’an’ı ezberleyenlerdir. Bize düşen ise bu çocuklarımızı yetiştirmek, Kur’an kurslarımızı en iyi mekânlara kavuşturmaktır. Hafızlıklarını bırakmadan gelecekleri için endişe taşımak bizim bir görevdir. Emeği geçen öğretmenlerimizi, hayırseverleri ve velilerimizi kutluyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından hafızlığını tamamlayan 7 öğrenci, salonu dolduran davetlilerin getirdiği tekbir ve salavatlarla sahneye geldi. Huriye Koyuncu Kız Kuran kursunda eğitim gören kızların sergilediği Hafız Atışması gösterisinin ardından ilahi gurubu söyledikleri ilahilerle salonu dolduran vatandaşlar güzel vakit geçirdiler.

Hafızlar Kur’an-ı Kerim okuduktan sonra İlçe Müftüsü Oğuzhan KADIOĞLU Hafizelere Fethiye Müftülüğünün ve Fethiyeli işadamlarının hazırladığı hediyeleri takdim etti.

Ailelerin kızlarına hafızlık tacını giydirmesinin ardından program sona erdi.

 

 

 

 

Yasal Uyarı: Yayınlanan yazı ve haberilern tüm hakları kaynak gösterilen siteye, köşe yazıları yazar sahibine veya web sitemizin özel haberi ise Dinihaberler.com.tr'ye aittir. Özel izin alınmadan yazı ve haber hiçbir şekilde kullanılamaz. Ancak yazı ve haberin bir kısmı aktif link verilerek alıntılanabilir.  Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal takip uygulanacaktır.

 

 

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 Görmez, Katar Evkaf ve İslam İşleri Bakanı El Kuvari ile bir araya geldi...Önceki Haber

Görmez, Katar Evkaf ve İslam İşleri Bak...

Kur’an okuyup Ayasofya’ya yürüdüler Sonraki Haber

Kur’an okuyup Ayasofya’ya yürüdüler

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!