Vefalı İmamlar 3 Aylar Öncesi Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
DİYANET HABER- Vefa Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası Genel Merkezi tarafından istişare ve genel değerlendirme toplantısı yapıldı.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr:

Vefalı İmamlar 3 Aylar Öncesi Buluştu

Vefa Sen’den 'Vefa Buluşması'

Vefa Sen Sendika üyeleriyle istişare toplantısı düzenlendi

Vefa Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası Genel Merkezi tarafından istişare ve genel değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya, Vefa Sen Genel Başkanı Dursun Boran, Genel Başkan Yardımcıları Hamza Kurt, Ahmet Türkiliş, Sami İbrahim Mazlum,  İlyas Topal İlçe temsilcileri, Din Görevlileri, Daire Çalışanları ve Üyeleri katıldı.

Teşkilatlanma Eğitim ve İstişare toplantısında Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Türkiliş selamlama konuşmasında yapılan istişare toplantısının faydalı olacağını temsilcilerimizin bilgilendirilmesinin daha sık yapılması gerektiğini ifade etti. Başkan Türkiliş din görevlilerinin her zaman yanlarında olduklarını, sıkıntıların aşılması için gayret ettiklerini, sendika ayrımı yapmadan tüm din gönüllüsü kardeşlerine kapılarının açık olduğunu belirtti.

Vefa Sen Genel Başkan Yardımcısı Hamza Kurt, Din görevlilerin moral ve motivasyon yüksek tutmak için sendikal çalışmalarda ihtiyaç duyduklarını, sendikal çalışmalar konusunda bilgi verdiği yemekte, din görevlilerinin sıkıntıları dinlenerek soruları cevaplandırıldı.

Diyanet personelinin yaşadığı sıkıntılar ve bu sıkıntıların çözümüne ilişkin fikirlerini aktaran
Vefa Sen Genel Başkanı Dursun Boran, “Her ay farklı Bir ilçede üyelerimizle bir araya gelmek için gayret ediyoruz. Din görevlilerine ve ailelerine yönelik yaptığımız moral ve motivasyon etkinlikler takdirle karşılanması bizlerin azmini daha da artırmaktadır. Geçen yıl 600 kişilik Din görevlileri ve aileleriyle birlikte Sarıçam piknik alanında Saimbeyli-Feke-Tufanbeyli ilçelerinde görev yapan din görevlileri ve ailelerini ise obruk şelalesinde  buluşturduk. İnşallah bu etkinliğimizi gelenekselleştireceğiz. MBSTS sınavına girecek meslektaşlarımız için 3.deneme sınavını yaptık. Geçen yıl sınavdan çıkan sendikalı sendikasız 120 din görevlisine bir otelde yemek ikramımınız oldu. Yine bu yıl içerisinde Kaplıcaya götürmenin planlamasını yapıyoruz….. hep birlikte sizlerle güçlüyüz ve Sorun çıkaran değil, hizmet ve çözüm üreten, fedakarca çalışan din görevlisi üye arkadaşlarımızın şimdiye kadar gür sesi olduk ve bundan sonrada gür sesi olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yemeğimizi onurlandırdığınız için teşekkür ederken, birlikteliğimizin artarak sürmesini diliyorum dedi.

Başkan Boran, 3 Ayların Ve Regaip Kandilin İslam aleminin birliğine insanlığın barış ve kardeşliğine hayırlara vesile olmasını diledi. Diyanet teşkilatımızın her kademesinde görev yapıp Rahmeti Rahmana giden tüm teşkilat mensuplarımıza Allah’tan rahmet görevde olan kardeşlerimize de başarılar dilerim. ”dedi

Birlik ve beraberliğin vurgulandığı istişare programından oldukça memnun kaldıklarını belirten Din görevliler de yaşadıkları farklılık nedeniyle programı düzenleyen Vefa Sene teşekkür ettiler.

Katılımcılar hazırlanan ve yapılması düşünülen projeler konusunda görüş ve düşüncelerini paylaşmaları ve yemeğin ardından program sona erdi.

Diyanetliler Platformu

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

 

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Allah’ı hoşnut etmek amacıyla ve ubudiyet bilinciyle geçirilir.Önceki Haber

Allah’ı hoşnut etmek amacıyla ve ubudiye...

İslam coğrafyası nasıl dağıldı?Sonraki Haber

İslam coğrafyası nasıl dağıldı?

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!