Hafızlık Yarışması Türkiye Birincisi İzmir'den

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hafızlık Yarışması Türkiye Birincisi İzmir'den
Diyanet İşleri Başkanlığınca Kız Kur’an kursu öğrencileri arasında düzenlenen hafızlık yarışmasının Türkiye finali gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl Türkiye geneli Kur'an kursları arası düzenlenen Hafızlık Yarışması’nın Türkiye finali yapıldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında çevrimiçi gerçekleştirilen Türkiye finalinde, bölgelerinde birinci olan hafızlar Türkiye birinciliği için ter döktü.

Komisyon üyelerinin değerlendirmesi sonucunda, yarışmaya Ege Bölge birincisi olarak katılan Şüheda Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu öğrencisi Reyhan Sude KARAKAYA birinci oldu.

Türkiye birincisi Reyhan Sude KARAKAYA.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu hafızlık yarışmasında Bölge birinciliğini kazanan Şüheda Kız Kuran Kursu ve 15 Temmuz İHO ile ortak yürütülen okullu hafızlık projesi öğrencimiz Reyhan Sude KARAKAYA, bugün İzmir İl Müftülüğü’nde çevrimiçi olarak gerçekleştirilen 7 bölgenin katıldığı Türkiye finalinde birinci oldu.

Yarışmanın sonunda dereceye giren yarışmacıları açıklayan Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir DİNÇ, finalistlerin her birini tebrik ederek, hafızlarının sadırlarında ve hayatlarında bir dönüşüm meydana getirmesi, yürüyen Kur’ân olarak ahlak-ı hamîdenin bir temsilcisi olarak bir ömür boyu yaşamaları ve bu dünyada yollarını aydınlatacak Kur’ân-ı Azîmüşşân’ın ahiretlerini de aydınlatması için niyazda bulunduğunu ifade etti.

Öğrencimizi, İlçe Müftümüzü, hocalarını ve ailesini tebrik ediyoruz. İzmir için gururlandık, başarıların devamını diliyoruz.

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

 

Kaynak:Dini Haberler


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Koronavirüs tedavisi gören Diyanet İşleri Başkanı Erbaş taburcu olduÖnceki Haber

Koronavirüs tedavisi gören Diyanet İşler...

Çanakkale, Azmin ve İnancın ZaferidirSonraki Haber

Çanakkale, Azmin ve İnancın Zaferidir

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!