251 Bin Hatim Kampanyası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
251 Bin Hatim Kampanyası
Evrensel Hafızlar Derneği, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ve MÜSİAD Ankara Şubesi Bedir’den 15 Temmuza bütün şehit ve gazilerimiz için 251000 hatim okuyoruz konulu hatim kampanyası başlattı.

Kampanya 3 Temmuz Cuma günü başlayıp 15 Temmuz Temmuz Çarşamba günü 23.00’e kadar devam edecektir. Okunan hatimlerin duası Ankara Keçiören 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nda düzenlenecek program ve STK’ların sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacaktır.

Kampanyaya katılmak isteyenler hatim.ehad.org.tr web adresi üzerinden veya  playstore EHAD uygulaması üzerinden hatim veya cüz alabilirler.

Kampanya hakkında açıklamalarda bulunan EHAD Genel Başkanı Harun AYTAÇ şunları kaydetti.

Ülkemizin son yıllardaki ekonomik, sosyal ve siyasal alanlarda yakaladığı ivmeyi durdurmak, ümmetin mazlum coğrafyalarına uzanan yardım elini engellemek, enerjisini kendi içinde harcamasına sebep olmak, milli birliğimizi parçalamak, insanımızı ayrıştırmak ve sosyal bütünleşmemizi bozmak amacıyla yapılan onlarca provokasyon ve terör faaliyetleri 15 Temmuzda tüm ülkeye şamil vurucu bir darbe girişimine dönüşmüştür.

Kundağa sarılı bebeklerin dinlediği bütün ninniler, hikâyeler ve kahramanlık örnekleri ya cihad ve gazayla ilgilidir, ya da özgürlük için verilen mücadelelerle ilgilidir.

Bu topraklarda gözlerini dünyaya açan gençlerin iliklerine kadar ezanımızı, bayrağımızı ve devletimiz koruma duygusu ile yetiştiğine inanıyoruz.

EHAD’in de faaliyet ve çalışmalarının hareket noktası hafızlık yapan gençlerimizi yaşadığı topraklara daha duyarlı,  ümmet bilinci yüksek, hedefleri büyük, özgüven sahibi ve çevresine güzel örnek olabilen gençler olarak yetişmesine katkıda bulunmaktır.

Evrensel Hafızlar Derneği olarak bu coğrafyanın vazgeçilmez birleştirici gücünün sadrımızdaki iman, minarelerimizde yankılanan ezan ve göklerde süzülen bayrağımız olduğunu aktarmak amacıyla geçmiş yıllarda Türkiye genelindeki Kur’an Kursları ve İmam-Hatip Okullarında “15 TEMMUZ BAĞLAMINDA MİLLİ ŞUUR KONFERANSLARI” organize etmiştik.

Ülkemizin ve tüm dünyanın içinde bulunduğu Covid-19 Pandemisi nedeniyle bu yıl 15 Temmuz etkinliklerimizde Bedirden Malazgirt’e, İstanbul’un fethinden İstiklal Savaşına, son 40 yılda törere kurban verdiğimiz şehitlerimizden 15 Temmuz gecesinde göğsünü istiklalimize siper eden vatan evlatlarımıza kadar bütün şehitlerimize ithafen Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ve MÜSİAD Ankara Şubesi ile işbirliği yaparak hatim kampanyası organize ediyoruz.

Kampanyamız 3 Temmuz – 15 Temmuz tarihleri arasında devam edecektir. Kampanyamıza hatim.ehad.org.tr eden playstore EHAD uygulamamızdan katılabilirsiniz.

Bu vesileyle İslam sancağının efendimizden günümüze kadar ulaşmasında en küçük katkısı olanlardan bu uğurda canlarını feda eden bütün şühedayı bir kez daha rahmet ve minnet ile anıyoruz.

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gayrimeşru yolla kazanılan parayla kurban kesilebilir mi?Önceki Haber

Gayrimeşru yolla kazanılan parayla kurba...

Kurban edilecek hayvanlar hangi nitelikleri taşımalıdır?Sonraki Haber

Kurban edilecek hayvanlar hangi nitelikl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!