Diyanet Vakfı\'ndan Nakdi Bağış Açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
Türkiye Diyanet Vakfı öncülüğünde tüm camilerde ayni yardım toplanacaktır denilerek sosyal medyada ve whatsapp gruplarında halkımızı yanlış yönlendiren mesajlar paylaşılmaktadır.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr: 

Türkiye Diyanet Vakfı öncülüğünde tüm camilerde ayni yardım toplanacaktır denilerek sosyal medyada ve whatsapp gruplarında halkımızı yanlış yönlendiren mesajlar paylaşılmaktadır.

Türkiye Diyanet Vakfı nakdi yardımları öncelemekte olup, ayni yardımlar şubelerimiz marifeti ile bölgedeki ihtiyaçlar çerçevesinde temin edilmektedir. Türkiye Diyanet Vakfı’nın camilerde giysi, gıda vb. ayni yardım toplanmasına yönelik bir organizasyonu bulunmamaktadır. Bu yönde paylaşılan yanıltıcı mesajlara itibar edilmemesini istirham ederiz.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının başlattığı “Halep’te insanlık Ölmesin” kampanyasına bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımız için 

BAĞIŞ YÖNTEMLERİ 

“Halep’te İnsanlık Ölmesin” kampanyasına katkıda bulunmak isteyen hayırseverler, aşağıdaki bağış yöntemlerinden dilediklerini kullanarak bağışta bulunabilecekler.

SMS İLE BAĞIŞ   

SMS bağışı yoluyla kampanyaya katılmak isteyen hayırseverler, tüm GSM operatörlerinin faturalı hatları üzerinden “HALEP” yazıp 5601’e SMS mesajı göndererek 10 TL tutarında bağışta bulunabilecekler.

ONLİNE BAĞIŞ

Türkiye Diyanet Vakfı web sayfası üzerinden bağış yapmak isteyen hayırseverler, bagis.diyanetvakfi.org.tr  adresinden tüm bankaların kredi kartı veya debit kartı ile online bağış yöntemiyle bağış yapabilecekler.

MAKBUZ KARŞILIĞI BAĞIŞ  

Kampanyaya nakit olarak bağış yapmak isteyen hayırseverler, Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri ile tüm İl ve İlçe müftülüklerine müracaat ederek makbuz karşılığında bağışta bulunabilecekler.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

TÜRKİYE DİYANET VAKFI

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ashab-ı Suffe’nin ruh yapısını arıyor gözlerimizÖnceki Haber

Ashab-ı Suffe’nin ruh yapısını arıyor gö...

Halepte İnsanlık Ölmesin’ yardım TIR’ları sayısı 47’ye ulaştıSonraki Haber

Halepte İnsanlık Ölmesin’ yardım TIR’lar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!