21. Yüzyıl Ebu Cehilleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
21. Yüzyıl Ebu Cehilleri
Fransa eski Cumhurbaşkanı Sarkozy, 300 sapkın sanatçı ve siyasetçinin imzaladığı "Antisemitizme karşı yeni manifesto" adlı bildiriye Din-Bir-Sen'den sert tepki.

Fransa eski Cumhurbaşkanı Sarkozy, 300 sapkın sanatçı ve siyasetçinin imzaladığı "Antisemitizme karşı yeni manifesto" adlı bildiride, Müslümanlara Kuran-ı Kerim'deki Yahudilerle ilgili ayetlerin değiştirilmesi veya çıkartılması çağrısına Din-Bir-Sen'den sert tepki.

İslam düşmanı Yahudiler ve Fransızlar, sapkınlıkta sınır tanımıyor. Fransa eski Cumhurbaşkanı Sarkozy, 300 sapkın sanatçı ve siyasetçinin imzaladığı "Antisemitizme karşı yeni manifesto" adlı bildiride, Müslümanlara Kuran-ı Kerim'deki Yahudilerle ilgili ayetlerin değiştirilmesi veya çıkartılması çağrısına Din-Bir-Sen'den sert tepki.

Çalışan-Sen ve Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir “Küfür tek millettir.” Sesin nereden geldiğine değil içeriğine bakmak lazım, dedi.

Özdemir, açıklamalarına şöyle devam etti:

"Kur’an-ı Kerim’i peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’e vahyedip onun elçiliği ile insanlara tebliğ ettiren de Yüce Allah’tır; kıyamete kadar Kur’an-ı koruyacak da Yüce Allah’tır. ‘Şüphesiz o zikri (Kur'an'ı) biz indirdik biz! Onun koruyucusu da elbette biziz.’(Hicr,15/9﴿ ‘Eğer kulumuza (Muhammed'e) indirdiğimiz (Kur'an) hakkında şüphede iseniz, haydin onun benzeri bir sûre getirin ve eğer doğru söyleyenler iseniz, Allah'tan başka şahitlerinizi çağırın (ve bunu ispat edin).” (Bakara, 2/23) ‘Eğer, yapamazsanız -ki hiçbir zaman yapamayacaksınız- o halde yakıtı insanlarla taşlar olan ateşten sakının. O ateş kafirler için hazırlanmıştır.’ (Bakara,2/24) ‘... Allah'ın kelimelerini değiştirebilecek bir güç de yoktur...’ (En’am,6/34﴿ ‘Rabbinin kelimesi (Kur'an) doğruluk ve adalet bakımından tamdır. Onun kelimelerini değiştirebilecek yoktur. O, hakkıyla işitendir, hakkıyla bilendir.’(En’am,6/115)"

Özdemir, Kuran-ı Kerim’in koruyucusu Allah c.c dur. Kuran-ı Kerim ‘in tek cümlesini dahi değiştiremeyecekler, buna kimsenin gücü yetmeyecektir, dedi.

Özdemir, İslam tarihinde bu tip girişimler olmuş ve hepsi helak olmuştur. Eyy! Köhneleşmiş zihniyetler yok olmaya mahkumsunuz. Kuran-ı Kerim’in ayetlerini kaldırmaya değil sizi Kuran-ı Kerim’i yaşamaya davet ediyorum. Kurtuluş İslamdadır, dedi.

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ 

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vekil İmam Hatip ve Müezzin AlınacakÖnceki Haber

Vekil İmam Hatip ve Müezzin Alınacak

4-6 Yaş Kur'an Kursunda 25 günde Kur'an'a geçtiSonraki Haber

4-6 Yaş Kur'an Kursunda 25 günde Kur'an'...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!