Diyanet İşleri Başkanlığı Sözlü Mülakat Tarihlerini İlan Etmelidir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyanet İşleri Başkanlığı Sözlü Mülakat Tarihlerini İlan Etmelidir
Başkanlığımız, sözlü sınav sürecinin ise gerekli çalışmaların ve hazırlıkların tamamlandıktan sonra açıklanacağı personelimize duyurmuştu.

Bilindiği gibi Başkanlığımız 2019 yılında taşra teşkilatlarında münhal bulunan çeşitli kadrolara atamaların yapılabilmesi için Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavıyla kurum içi naklen atama yazılı sınavını yapmıştı. 18.11.2019 tarihinde de sınava giren personelin başarılı olanların puanları açıklanmıştı.

Başkanlığımız, sözlü sınav sürecinin ise gerekli çalışmaların ve hazırlıkların tamamlandıktan sonra açıklanacağı personelimize duyurmuştu.

Ülkemiz ve tüm dünyanın Covid-19 salgını nedeniyle olağanüstü bir dönemden geçmesi, tüm kurumlarda olduğu gibi Diyanet’te de birçok sınav, mülakat vb. iş ve işlemlerin iptal edilmesine veya ertelenmesine sebep oldu. Dolayısıyla yapılması düşünülen sözlü sınavlar da bu kapsamda normalleşme sonrasına ertelenmek durumunda kalınmıştı.

Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip ERDOĞAN 04.05.2020 Pazartesi günü ulusa sesleniş konuşmasında, 2020 yılı içinde icra edilecek bir çok sınavın tarihlerini açıkladılar. Ayrıca Millî Eğitim Bakanlığı, Yüksek Öğretim Kurumu ve diğer birçok devlet kurumu da 2020 yılı sınav tarihlerini normalleşme süreci kapsamında açıkladılar.

Yine normalleşme süreci kapsamında, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından önümüzdeki dönemde oynanacak maçların muhtemel tarihleri bile açıklandı.

Üyelerimiz tarafından sendikamıza gelen istek ve talepler doğrultusunda; Diyanet İşleri Başkanlığı’mızın da aynen diğer kurumlar gibi bir an önce sözlü-mülakat tarihlerini açıklamasını-ilan etmesini talep ettiğimizi,

Başkanlığımız yetkililerine saygılarımızla arz ederiz.

 

Mil-Diyanet Sen

Genel Merkezi

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Kaynak:Ajanslar


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İmam-Hatibi Sıtkı Türk Vefat EttiÖnceki Haber

İmam-Hatibi Sıtkı Türk Vefat Etti

Diyanet 9 Bin 500 Personel Alımını GeciktirmemeliSonraki Haber

Diyanet 9 Bin 500 Personel Alımını Gecik...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!